- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
der_
tag
Geeks tesztjében nem voltak oda a VT20 minőségével...
Ezt az új foszforra fogták. De ezek a Panasonic-ok már a KURO technologiájával készülnek nem?
Azt írták a g20 színei pontosabbak "out of box" mint a VT20-nál. Jó kis tv a g20e, már bánom hogy nem azt vettem, csak be voltam tojva a sok 21:9-es filmek miatt mert csak filmezek nem nézek tv-t. Az hogy a fekete helyett szürke sávok vannak fenn és lenn az meg ugyanúgy rossz mintha fekete lenne, de lehet mire ez kijönne rajta már másik tv-m lenne. -
gejala
őstag
A hozzászólásomban nem akartam összehasonlítani a G20 és a Kuro képminőségét, csak arra akartam rávilágítani, mennyire irreálisak ezek a milliós kontrasztok (amikhez egyébként minden évben hozzáírnak még egy nullát).
Egyébként Kuro teszt: [link]
Táblázat szerint 0,0031 cd/m2 fekete. Válassz egy értéket 120 és 130 cd/m2 között és oszd el a feketével.Pana VT20: [link]
0,009 cd/m2 fekete, ami azért nem egy Kuro még mindig, de vitathatatlanul kiváló.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest