Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz yoda-01 #10753 üzenetére
Azt véletlenül nem említették hogy meddig fog ez az akciójuk tartani???
Én következő hónapra terveztem LCD/projector vételt de ez ha kitart addig akkor lehet lcd lesz belőle!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Ez a pixelmapping ez miért is jo ha gépre kötöd a lcd-t???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Hy
Ezt a plazma tv-t néztem ki magamnak az elmult 1-2 hét folyamán:
LG 42PC51 [link]
A használat főleg gépre kötve, HDMI-HDMI kábellel, 720p- filmek, dvd-filmek, játékok és hasonlóak!Namármost ahogy járogattam a boltokat láttam rajta olyan feliratot hogy 1080p vagy 1080i input!Ez mit is jelentene?Lehet rá küldeni 1080-as felbontást?Ez annyira nem értem de a hivatalos belinkelt oldalon erről egy szó sincs!
Létezik ennek a tv-nek LCD kiadása:
LG 42LC51 [link]Ez jobb lenne avagy nem igazán?az adatlapjukat összehasonlítva a kontraszt és fényerő a hdcp támogatás említése és egy két dologban különböznek!
Sajnos a élő képpel nem tudtam őket letesztelni mert nem egymáss mellett voltak de mindkettőnek meggyőző képe volt!Viszont én valamiért a plasmát szebbnek találtam egy kicsit!
Esetleg valami tapasztalat illetve megjegyzés!Vagy akár hasonló árkategóriában ellenfél?Előre is kösz!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Fitusm #10957 üzenetére
Ebben a percben fejeztem be!De sajnos semmivel nem lettem okosabb!
Még most sem tudom hogy akkor most a kettő közül melyik lenne az igazi!
A legjobb lenne ha be tudám vinni a gépem a MM-ba és ott le tudnám vele tesztelni, de szerintem erre nem lesz lehetőségem!
Áhhhh!Lehet mégiscsak projektor mellet fogok dönteni!Kezdek belefáradni ebbe a sok vacakba hogy mi lesz jó mi nem!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Alex91 #10959 üzenetére
Ott isnézelődök már egy ideje és ott is csak a 720p-sek jöhetnek csak szóba!Árban ezen tv-kel egyenragúak kb!
-
Enton
addikt
Ujjabb kiszemelt
Sharp LC-42X20E [link]
Lg 42LF65 tel összenéztem ma a MM-ban és szemre sokkal szebb képet adott a sharp!
Megnéztem 1080p-s jelel is PS3-mal HDMI-n keresztül!És hát eléggé meggyőző volt a produkció!Habár kicsit viccesen hatot egy sharp-on a bravia promociós bluray lemeze!
Nameg az a plusz 100e se fog az előnyévé válni a LG 42lc51-hez képest de akkor is fullHD 24p és szép volt a képe!Már csak azt kéne kideríteni hogy pc-ről milyen a képe mert az lenne a legfőbb felhasználási tere!
A használati utmutatóban ami a linkelt oldalon megtalálható ott azt írja hogy támogatott felbontások:És ez kicsit aggasztó hogy hdmi-n nem írja a 1920*1080-at!
Vagyishát sehol a max 1400*xxxx![ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
sorry a képért itta rendes link:
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz malacyka #11022 üzenetére
Hacsak nem arra van már ráálva a szeme a sok nézelődéstől!
-
Enton
addikt
Úgy néz ki, hogyha a Sharp-ot akarom akkor azt gyorsan el kell döntenem mert vasárnapig van akcióban csak és elég jó feltételekkel lehet most hozzájutni.
Amit a problémámra kitaláltam az az, hogy fogom a gépemet és beviszem a MM-ba és azzal fogom letesztelni mert más lehetőséget nem látok hirtelen arra, hogy megállapítsam tudja-e a tv a HDMI kábelen a gépről az 1080p-t!
Egy barátom aki LG promoter volt a MM-ban tőle kérdeztem van-e lehetőség erre az opcióra és ő azt mondta hogyha megtudom beszélni a biztonságiakkal meg egy eladóval akkor nincs akadály de ő még ilyet nem látott amig ott volt.
Nah remélem összejön és tudja a szerencsétlen az 1080p-t is!Mert ha nem akkor nagy bajban vagyok!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Tehát azt mondod hogy ha én beviszem majdan a gépem és rákötöm erre a sharp-ra akor a linkelt táblázaton szereplő hdmi-s felbontások mellet ott lesz még a 720p és az 1080p is???
Annak tudnék örülni nagyon az már eléggé rugalmas beállításokat tenne lehetővé![ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz #72042496 #11126 üzenetére
Én az adóról semmi hozzákapcsolódót nem találtam!Szerintem nem kell
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
(#11131) Cifu:
Kösz a választ! szóval tudnia kell azt is!Ez így jól hangzik!Reméljük működni is fog mikor ki fogom próbálni!
A sharp Aquos Link-ről tudd valaki valami bővebb információt?
Milyen eszközök tartoznak a távirányítható eszközökba?
Ha a számítógép is azom belül a lejátszóprogramok akkor az nagyon jó lenne![ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
LG 32LG3000 -es let a vételből tegnap mentem érte MM-ba!
Előszöris bementem géppel kipróbáltam és amit láttam nem hittem el!HDMI-HDMI kábellel összekötve a képernyőfelbontásoknál ezek az értékek választhatóak:
800*600 tól 1920*1080
Leesett az állam hogy ezt is tudja!Egy kép így hirtelen a nemrég kiadott Grid demoból:
1920*1080Sima tvadás képe is szebb mint vártam teljesen rendben van, pedig nálunk nem valami jó minőségő egyáltalán a képminőség de nagyon profi az is!
Dvd lejátszóval még nem néztem de idővel arra is sor kerül!(Scart-Scart kábellel)
Eddig agy 720p-s 300 rippfilmet néztem végig rajta!Teljesen korrekt!
Idővel írok még róla. ha valakit még érdekel!Korrekt árért jó teljesítmény!
-
Enton
addikt
Használni kell a tálca elrejtése opciót!annál biztosabb módszer ez ellen nem nagyon van!
-
Enton
addikt
válasz MrTwister #11464 üzenetére
a lényeg a távolság és a kicsi kontraszt meg fényerő hogy ne gajduljon be az agyad meg a szemed!
Ha megfelelően beállítasz mindent és a kellő távolság is megvan akkor valószinűleg nem lesz vele bajod!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz malacyka #11474 üzenetére
Ha ügyesen zoom-olsz és van drótnélküli bill meg egered akkor tudsz az ágyból netezni!
Mert mondjuk már 3-4m-erről is jól lehet látni a nagyított betűket!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz breal11 #11547 üzenetére
Ilyen pixelhibakeresőprogit honnan szedtél!Priviben megmondhatnád!Thanks!
-
Enton
addikt
Cifu:
Nem tudod véletlenül mire is jó a LG-en a USB servíz bemenet?
Van-e hozzá valami okoság progi ami esetleg softvert frissít vagy valami hasonló?
Vagy inkább egyáltalán nem kotorásszak benne?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Most néztem a postaládát és a tesco is nekiállt akciózni a 0%thm-mel!
Nem a legujabb modellek vannak de némelyik elég jó választás lehet egyeseknek főleg sony-k és LG-k!
[link]
Érdemes nézegetni aki még vásárlás előt áll!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Satan_Claus #11785 üzenetére
Ez jó kifogás, tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Lenne egy problémám!
LG 32lg3000 kiment egy pixel!
Hogyan zajlik a pixel hibás lcd-k bevizsgálása?Esetleg kell hogy töb is kimenjen vagy elég egy pixel is?
Ha valaki tudna segíteni hogy ilyenkor mi a teendő azt megköszönném, várjak még "hátha" lesz több pixel is rossz vagy vigyem vissza?MediaMarkt-ban vettem kb 3 hete.
Ha kell képet is rakok róla az a legfőbb bajom hogy eléggé középen van."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Szerencsére vaklárma!Minden szuper minden jó csak valami dogárpiszok volt!
-
Enton
addikt
válasz Jocuska #12721 üzenetére
Monitornak használom!Csak ritkán megy rajta antennás tv de annak is felettéb jó képe van!
800*600-tól 1920*1080-as felbontásig lehet variálni a felbontást!HDMI-HDMI kábellel használom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Sokat kell vele szöszmötölni hogy jó legyen a képe de utána már nem lehet panasz rá.
Mai nap arra is rájöttem hogy van benne ébresztés funkció!
Nagyon rosszat nem tudok még rá mondani!
De ha neked sima tv adásra kell akkor lehet előjönnek problémák amike én még nem láttam!De remélhetőleg nem.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz eszaki0 #13095 üzenetére
Hali!
Nálam 8800GT-vel DVI-HDMI átalakító után megy a jel a HDMI-HDMI kábelen és eddig smmilyen problémát nem tapasztaltam!Tökéletes képet nyujt minden felbontásban a HDMI kábel!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest