- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
einstein #45142 üzenetére
Ahonnan nézem a tévét, onnan semmi zaj sem hallható. Akkor sem szoktam zajt hallani, ha a tévé közvetlen közelében vagyok valami miatt. De bevallom, hogy nem tartozik a bevett szokásaim közé, hogy sztetoszkóppal, vagy a fülemet a tévére tapasztva vizslassak az után, hogy van-e zaj. Nem vagyok tökéletes, de a hallásom nagyon jó.
Van egy 22"-os LG monitorom. Ha a fényerőt egy bizonyos érték alá viszem, akkor bizony az zúg. A B652-nél nem tudok olyan fényerőt (vagy mást) beállítani, hogy bármilyen zúgást halljak. Ez nemcsak az én, hanem a nejem tévéjére is igaz (az is B652-es).
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Exkluzív órák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest