Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
anrab
addikt
neken 7000-es széria van és néha nálam is beszaggat. de láttam már 600000-ft-os tv-nél is.
sőt mitöbb a multkor bent voltam a westend média markt-ban és kivan rakva egy sharp 3.500.000 ft-ért, vége volt a filmnek és ahogy ment a felirat fölfelé még azon is szaggatott egy picit.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Plutor #31168 üzenetére
nem csak a 100hz a külömbség!
az 5604H a tavalyi belépőszintű 5603D-nek az idei változata. raktak bele egy dvb-t/c mpeg 4-et és pixel plus HD képjavítója van.
a 7404H a tavalyi középkategóriás 7403D-nak az idei változata. a tavalyi pixel plus 3HD képjavítót tartalmazott az idei egy továbbfejlesztett precíz pixel HD képjavítót. akkor ott a kontraszt a válaszidő külömbség. valószínű hogy a panel színfeldolgozásában is van külömbség.hirtelen ennyi, de a philips oldalán utána tudsz olvasni.
-
anrab
addikt
ezekre az árakra tud valaki magyarázatot? [link]
-
anrab
addikt
válasz Mushroom #31201 üzenetére
értem, köszi! vagy mégse!
akkor ez a gyári gari jegy. vagyis uniós, mert ők is kintről hozzák vagy nem?
a normál gari jegy az a media markt lenne gondolom
csak érdeklődöm és nem kekeckedek, mert majd én is akarok venni philit.
ez már egyszer a samunál kilett tárgyalva de így egyszerűbb mint vissza keresni.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz louigi69 #31348 üzenetére
szerintem: az hogy bevillan egy szines csík valahol egy pillanatra mikor számítógépre váltassz az nem számít de a 3-5 mp-es csatornaváltás és lassú képbetöltés már elég fúrcsa. én mindenesetre kipróbálnám egy másik kábellel ha lehet, mert /lehet hogy most hülyeséget írok/ lehet hogy olyan gagyi a kábel hogy kevés a sávszélessége.
remélem kijavít valaki ha nagy baromságot írtam!!! -
anrab
addikt
másnál is felment 50/25Mbit/sec-re a net 20/10-ről?
digi-nél vagyok. -
anrab
addikt
válasz ECO_PRO #31471 üzenetére
lehet hogy tévedtem mert itt írja a videót is!
"USB (multimédia)
Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG-fényképhez és MP3-zenefájlhoz. Csatlakoztassa az USB-eszközt a TV oldalán található nyílásba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására."
akkor bocsi. én azt hittem hogy csak a nagyobbak tudják de ezek szerint a 2009-es modellek már ezt is tudják![ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
a TV Store-ról tudtok valamit? gyári garanciát ad! az mit jelent?
köszi! -
anrab
addikt
megtudná mondani vki hogy a philips-nek mi a gyári gari amit a TV store-nál adnak?
egy év? egy év plusz valami? -
anrab
addikt
itt mindent megtudhatsz a philips tv-k-be épített technikáról amit a termék leírásban közölnek. [link]
én most adtam el a 42"7613-at és megrendeltem a 42"8404-et!
nem véletlen hogy maradtam a Philips-nél, nagyon ott van a szeren.
egyébként tavaly nagyon sokat beszélgettünk róla csak vissza kellene olvasnotok.
van egy kereső funkció is a topikban. -
anrab
addikt
7623: Intelligens üzemmód: Játék, Film, Személyes, Energiatakarékosság, Normál, Élénk
•Számítógépes formátumok
Felbontás
Frissítési sebesség
640 x 480
60, 72, 75, 85 Hz
800 x 600
60, 72, 75, 85 Hz
1024 x 768
60, 70, 75, 85 Hz
A HDMI/DVI bemeneten keresztül
van VGA bemenet rajta.
7603: Intelligens üzemmód: Film, Normál, Élénk
Számítógépes formátumok
Felbontás
Frissítési sebesség
640 x 480
60, 72, 75, 85 Hz
800 x 600
60, 72, 75, 85 Hz
1024 x 768
60, 70, 75, 85 Hz
1920 x 1080i
60 Hz
A HDMI/DVI bemeneten keresztül
nincs VGA bemenet -
anrab
addikt
válasz Nippon #31820 üzenetére
7423: "Kép javítása: Pixel Plus 3 HD, 3/2 - 2/2 mozgáslebontás, 3D színélesítés, Active Control + fényérzékelő, Dinamikus kontrasztjavítás, Progresszív pásztázás, 100 Hz-es LCD, 1080p 24/25/30 Hz feldolgozás, 1080p 50/60 Hz feldolgozás, HD Natural Motion"
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz napata #31840 üzenetére
nekem gyári beállításokon ment két hónapi nyomkodás után. a dvd-t pedig film módba mert oda nem kell semmit javítani. / ha tetszenek azok a szinek/. viszont ha nem akkor ugyanúgy normálon a javító dolgokkal is mehet.
egy szóval ahogy tetszik.
annyit esetleg hogy ha gyengébb szín és kontrasz meg fény beállításokat használsz akkor ne tedd fel a dinamikus kontrasztot maximumra. viszon kipróbálni kipróbálhatod hogy lásd a külömbséget. -
anrab
addikt
válasz napata #31981 üzenetére
az gyári beállítások nem a képfunkcióknál van, valahol máshol. ott ha elnyomkodsz mindent akkor visszajönnek a gyári NORMÁL beállítások. mint ahogy írtad az a normál. a többi dolog meg ahogy írtad. nem érdemes kikapcsolni semmit. mint ahogy írtam a din. kontrasztot nem érdemes felrakni max-ra, normál és alacsonyabb beállításoknál. ezt vettem észre. egyébként minden ok!
-
anrab
addikt
válasz sb5100 #31982 üzenetére
az ambilight spectra miatt a phili ha egyébként egyforma a két készülék. ez az esti filmezést és tv nézést teszi élvezetessé hogy ne fáradjon a szemed. de látványnak se utolsó.
a net tv-n több lehetőség van, nem csak you tube meg időjárás ahogy lejjebb olvastam.
sd-re tökéletes mint ahogy fentebb írtam, de nem csak én. itt mutat egy képet az internet funkciókról [link] és bővül.
tv nézés közben én még soha nem láttam a kávát pedig ez is lakk fekete nem csak a samu-é.
egyébként a samut nem ismerem de ahogy írják nagyon szép képe van. én is kíváncsi lennék rá hogy sd adásnál melyik jobb. amit idáig láttam tv-ket mind veri a philips sd-ben.
remélem segítettem.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest