Hirdetés
Aktív témák
-
Mushroom
tag
Ez aztán a kemény, ami itt megy
Ez nálam már kiverte a biztosítékot!
Egy ember elkiáltja magát, hogy az összes Philips egy szar fos hányadék, a többi okos, aki még nem is látta egyik tv képét sem, ebből egyből levonja a következtetést, hogy ilyen márkájú fost nem kell venni, de még a gyártó más termékét se, már elnézést a megfogalmazásért!
Vegyen mindenki Hannspre meg Orion márkájú lcd-t, mert abban aztán nincs semmi elektronika, ami visszafogná a képalkotás sebességét!
A lakásban van egy Philips 42PFL5604H és egy 42PFL8654H is, és a drágábbiknak szebb a képe, pedig sokkal több benne a képjavító rendszer és folyamatosabb is a képe, a jobb HD motion technológia miatt. Az olcsóbbiknál is csak 24P-s filmeknél van beszaggatás, amikor egész kép változik lassan. De ez mindegyik ilyen árkategóriájú tv-nél van! Ja és mikor a drágábbik lett véve ismerősöm vacillált még egy 40b650, meg ez között, és a MM-ban a samsungos eladó mondta, hogy ez sokkal jobb, nem vicces kicsit, pedig a b650 se éppen egy szar tv és jó sok fórumozónak van itt ilyen.
Ja egyébként én láttam élőben mind a két 1,1milliós tvt egymás mellet és én nem láttam szaggatást, de legközelebb el fogok menni és megnézem alaposabban
Engem ész érvekkel meg lehet győzni, de nem ilyen "okos" módon.
Egyébként meg el kell menni és megnézni élőben a tv-ket, nem csak a nyálat verni itt!
A Philips az LCD Tv-ben a legminőségibb gyártóként van számon tartva, ennek ellenére természetesen vannak mindegyik tv-jén hibái és gyenge pontjai, de szerintem képminőségben még mindig verik a többit, de elfogadom a kritikát is, de nem ilyen módon a kikiáltott sztártesztelőtől
Ja és végszóként itt egy hiba, hogy hiába állítottam még mindig át a pixel formatot, még mindig van, hogy néha elmegy a kép ati kártyánál.
NA tessék nehogy valaki ilyen szart vegyen!
Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik