Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Mushroom

tag

válasz anrab #43479 üzenetére

Ez aztán a kemény, ami itt megy :Y
    Ez nálam már kiverte a biztosítékot!
    Egy ember elkiáltja magát, hogy az összes Philips egy szar fos hányadék, a többi okos, aki még nem is látta egyik tv képét sem, ebből egyből levonja a következtetést, hogy ilyen márkájú fost nem kell venni, de még a gyártó más termékét se, már elnézést a megfogalmazásért!
    Vegyen mindenki Hannspre meg Orion márkájú lcd-t, mert abban aztán nincs semmi elektronika, ami visszafogná a képalkotás sebességét!
    A lakásban van egy Philips 42PFL5604H és egy 42PFL8654H is, és a drágábbiknak szebb a képe, pedig sokkal több benne a képjavító rendszer és folyamatosabb is a képe, a jobb HD motion technológia miatt. Az olcsóbbiknál is csak 24P-s filmeknél van beszaggatás, amikor egész kép változik lassan. De ez mindegyik ilyen árkategóriájú tv-nél van! Ja és mikor a drágábbik lett véve ismerősöm vacillált még egy 40b650, meg ez között, és a MM-ban a samsungos eladó mondta, hogy ez sokkal jobb, nem vicces kicsit, pedig a b650 se éppen egy szar tv és jó sok fórumozónak van itt ilyen.
    Ja egyébként én láttam élőben mind a két 1,1milliós tvt egymás mellet és én nem láttam szaggatást, de legközelebb el fogok menni és megnézem alaposabban:)
    Engem ész érvekkel meg lehet győzni, de nem ilyen "okos" módon.
    Egyébként meg el kell menni és megnézni élőben a tv-ket, nem csak a nyálat verni itt!
    A Philips az LCD Tv-ben a legminőségibb gyártóként van számon tartva, ennek ellenére természetesen vannak mindegyik tv-jén hibái és gyenge pontjai, de szerintem képminőségben még mindig verik a többit, de elfogadom a kritikát is, de nem ilyen módon a kikiáltott sztártesztelőtől :DDD
    Ja és végszóként itt egy hiba, hogy hiába állítottam még mindig át a pixel formatot, még mindig van, hogy néha elmegy a kép ati kártyánál.
    NA tessék nehogy valaki ilyen szart vegyen! :DDD

Aktív témák

Hirdetés