- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Lg52xMAX
tag
Sziasztok.
Látom, hogy kezd egy kis vita kialakulni a Sharp 37DH65E tévéről. Én kb. 2 hete vettem az Euronicsban. Tapasztalataim:
Az SD képe nagyon adásfüggő. Jó képe van a tv híradó, stúdió beszélgetés, reklámok alatt, filmeknél viszont elég változó. (egyszerű analóg kábel tévém van)
Mivel tokaj vételkörzetében lakom, így a földi sugárzású hd műsorokat nem tudom kipróbálni.Házimozi PC-vel összekötve HDMI – HDMI kábel, a divx-es filmek minősége néha jobb mint az sd adásoknak.
DVD nem felkonvertált, már észrevehetően javul a kép minősége. 720p és 1080p filmeknél meg valami eszméletlen jó a képminőség.A beállításával elszórakoztam közel egy hetet mire sikerült az ízlésemnek megfelelően beállítani.
A sokat említett menü lassúság nálam nem jelentkezett (mint említettem nincs földi hd sugárzás a közelben).
Negatív tapasztalataim, mert van: bemenetek közötti váltás (antenna HDMI) eléggé lassú, ha a távirányítón egymás után több gombot nyomok le, akkor egy pillanatra mintha nem reagálna, de utána végrehajtja a kapott utasításokat.
Szerintem tökéletes tévé nincsen, minden márkának, készüléknek, megvannak a maga hibái. A fent említett „hibák” szerintem nem súlyosak csak zavaróak, egy későbbi szoftver frissítéssel szerintem orvosolható. Akinek tetszik a készülék, vegye meg, mert pár hónapon belül megoldódnak ezek az apró problémák.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest