Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Lg52xMAX #23341 üzenetére
Jó hogy írtál mert én is ezen a típuson gondolkozom igaz hogy én 32"-ban, de gondolom ugyan az dettó csak kisebb méretben. Meg van egy másik jelöltem az LG LG5600-as ami most elég jó árban van De nem igazán tudom eldönteni hogy melyiket vegyem pedig láttam mind a két TV-t élőben is és hát elég meg győzőek voltak (igaz hogy nem TV adás ment róluk ) ami nem gáz mivel gépre kötve használnám játék + HD filmek tehát nem zavar hogy gyatra az analóg adás képe rajta.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Lg52xMAX #23349 üzenetére
Hát ja nekem formára bejön mindegyik lehet hogy az LG-t választom azon több a HDMI csati + olcsóbb 139.000 Ft-ért van most akciósan Még a Sharp az 160-170 ezer. Ja és hitelre akartam de van annyi pénzem így hogy az LG-t megtudom venni kp-ban is
Ja és még egy kérdés szerintetek mivel érdemesebb a TV-t össze kötni PC-vel D-Sub vagy DVI - HDMI átalakítóval? Minöségben jelentkezig az analog és a digitális jel között különbség?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
fores
csendes tag
válasz Lg52xMAX #33292 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam,nem sikerült
Mindent a leírásnak megfelelően csináltam..mégse
Csak a sárga led villog alul,de nem történik semmi.több percet is vártam,többször megismételtem,de nem...Azt írja a leírásban:kék képernyőn jelzi,ha frissít,de nekem több perc után is csak fekete képernyő és sárga led villogás..
Mostani verzioszám:
E0812181
M000105
ezeket írja ki most azonosításnál..
Vmi ötlet,mit rontok el??, -
fores
csendes tag
válasz Lg52xMAX #33346 üzenetére
Hát nem sikerül...
8gb-os pendrive,leformázva fat32-re,csak az img1 van rajta(pdf nincs),
minden a leírás szerint és csak a sárga led villog folyamatosan..
a pendrive jó,mert pl ha képet teszek fel rá,simán beolvassa a tv.
úgylátszik csak nekem nem jön össze
próbáltam vagy 10x a leírás szerint..(bár már fejből is megy,mert nem bonyolult művelet,elvileg.....
másik kérdés sharposok felé..eddig hdmi2-ről ment a upc dvr hd..hanggal.
kb két hete elment onnan a hang,csak kép maradt..
áttettem hdmi3-ba ott van hang.felhívtam a sharp vonalat,ott azt mondta egy"szakember",hogy ott nem is kell hangnak jönni hdmi-ben,mert ott külön van hang!!Pc-hez.
Ez nekem gyanus... eddig (6 hónapig)miért volt ott hang?És mitől ment el?
Megfejtéseket várom -
PLaci58
addikt
válasz Lg52xMAX #38335 üzenetére
Ez már tényleg elkeserítő, hogy a TV-kre ugyanúgy kell figyelni, mint az autókra, hogy mennyit ment már mire megveszi az ember.
Nekem is gyanús, hogy már ment a boltban a TV-m, mert nem gyári csomagolás volt és sokára hozták ki a raktárból. A fóliák rajta voltak, de a működő, kiállított darabon is
Ezek szerint nem tudhatjuk, hogy mennyit ment már a boltban bemutató darabként?
Lehet, hogy időnként cserélgetik?
Egyébként 3 hét alatt nálam már ment vagy 180-200 órát. Ha jól számolom nálad durván napi 4 óra üzemidőt jelent az 1479 óra."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest