- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
válasz
kovi831 #4185 üzenetére
Szia!
Dehogy halott a topic, csak mindenki dolgozik serényen és nincs ideje beszámolni róla. Legalábbis remélem.
Azért, hogy tartsam a lelket a még építőkben adok egy helyzetjelentést.
A vetítő eleje és hátulja nagyjából kész, néhány apró simítást kell még a héten megcsinálni. Utána jön az alsó és felső lap a hűtőventillátorokkal együtt. Kis szerencsével egy hónap múlva már lesz egy teljesen bedobozolt, de még le nem festett projektorom. Utána szétszedem darabjaira, lefestem, majd ismét összerakom. Tehát október végére kész is (vagy nem).
Mindenesetre a héten rakok fel képeket.
(Lassan a végéhez közeledve látszik, hogy mely alkatrészekre nem lesz már szükségem. Így miután kész lettem nagy valószínűséggel lesz eladó fresnelem, triplet lencsém (2db, az egyik variofókuszos), kondenzor lencse, hidegtükör, stb. Ha valaki érdekel valami, akkor keressen meg privátban.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest