- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
afterburner_ #2450 üzenetére
Próbálj meg játszadozni a kontrassztal. A monitoron vedd maxra, és a gépen a vidkarit is húzasd meg egy picit, de csak érzéssel. Lehet neki adni fényerőt is a videókártyánál, ettől picivel jobb lehet a kép. Magától a monitor paneltől is függ, hogy mennyi fényt enged át. Van, amelyiket alig lehet átvilágítani, és van, ami nagyon pöpec.
Hétvégén kíváncsiságból operáltam a cuccal. Az egyik eredmény. Sajna a TV BOX-on nem lehet állítani a kép méretét, csak a felbontást, és a pipe pedig csak compóterrel együtt megy ugyebár, nekem meg az volt a célom, hogy a gépet kihagyhassam a dologból, szal szívás. Másik: Kíváncsi voltam, hogy vajon mennyivel másabb tükör nélkül a kép. Hát nekem semennyivel. Se jobb, se rosszabb.
Kérdés: Ha egy gyári proji elé rakom a kezem, akkor pengeéles árnyékot kapok a falon. ha az enyém elé, akkor homály (pedig a kép zsír). Ez a felesleges fény miatt lehet? Ha lefestem hőállő feketével a belsejét, akkor ez elvileg megszünik, és a képem is szebb lesz? Vagy kb annyi hatása lenne, mint a tükrömnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest