Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matocohaj

csendes tag

válasz Őrült Ödön #1614 üzenetére

Vászon: Gondolkodtam ezen a dekorit lemezen, és az nem olyan bevonatú kb, mint a fehér bútorlap? Olvastam még régebben egy tesztet házi készítésű vásznakról, itt ebben a topicban volt a link. Ott azt írták, hogy a bútorlap a legfényesebb, viszont csillog és még talán a színhűsége sem volt túl jó. Az a teszt a legjobbnak a diszperzittel lekent gipszkartont adta ki a legjobb megoldásnak,de a színhűség ott sem volt az igazi. Arra gondoltam, hogy vannak olyan asztalterítők, amikbe több műanyag alapú szálat szőttek az anyagába, és ettől egy kicsit olyan fényes ettől (nem csillog durván, és még ki is rúgja magát), nem olyan mint pl egy lepedő. Van ilyenből akármekkora méretű, sűrűbb szövésű is, de egy kis probléma akkoris lenne vele: eddig csak olyat láttam ilyenből, amin minta is volt. És annyira nem nyerő kisvirágos terítőre vetíteni, bár a rosszabb filmeket feldobná :D. De csak van mintanélküli is, nem? A másik az, hogy nem hiszem hogy ne eresztené át az ilyen vászon a fény egy részét, így valamit kell mögé rakni, hogy az a fény ne vesszen el. Szerintetek ha ilyet gipszkartonra, vagy fehér diszperzites falra feszítünk, működne?
    Le is fényképezhetek egy ilyen anyagot, azóta találtam itthon is. Csak az tényleg virágos :)) .

Ödön: Neked hogy áll a projekted? A sok lámpás kérdés között szinte ki se derül, hogy Te is építesz. Volt már béta verzió? :)

Új hozzászólás Aktív témák