Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv mindenkinek,
Kérdésem a következő: Készíthetem-e a flexet, hogy darabokra vágjam az egész tv-t, vagy esetleg valakinek van ötlete, hogy mi szokott lenni a hiba ilyenkor? Annyi az előzmény, hogy volt hang, de kép semmi bekapcsolásnál... Többszöri ki - be kapcsolás után tökéletesen működött akár napokig is, ezért összeírtam az összes elkot a panelekről és be is szereztem őket nem kevés pénzért ráadásul és a napokban akartam őket kicserélni. Elko miatt lehet ilyen gond a kijelzővel? Típus: Samsung PS43D490 Előre is köszönöm a tippeket, javaslatokat.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz frici3 #10258 üzenetére
Csak poén A régi elektroncsöves tv-k rendelkeztek hasonló tulajdonságokkal és azokat csúfolták annak idején lámpás tv-nek, az elektroncsőben lévő izzás miatt Nagyapámék annak idején a meccs nézéshez tartalék elektroncsövet szereztek be, hogy tutira menjenek
-
őstag
Sziasztok,
Adott ez a Philips Tv melynek egyik napról a másikra állítólag elment a háttér világítása...
Nem az enyém, ismerősé, én csak próbálom megjavítani neki. Lekaptam a burkolatot és első körben ugye fizikai hibákat, vagy kalapemelős alkatrészek után kutattam, de nem látható semmiféle probléma. Ez a model egy Vestel 17IPS20P táppal szerelt verzió amelyen a háttér világítás csak egy egyenáramú ágon kap szuflát, abszolút semmi más köze nincs a kijelzőnek a táphoz... Bekapcsoltam és ha pl. a hangerőt állítom, akkor látszik az állapotjelző sáv halványan, tehát a main ezek szerint jó, csak a világítás adta meg magát. Lemértem és azon az egy dc ágon ami megy a ledsorhoz a tápegységtől ilyen 67 V körüli feszültség van elég stabilan. Kérdésem, hogy a ledsornak ez a feszültség normális, vagy esetleg valahol egy tönkrement fet vagy bármi más okozhatja és emiatt kinyírta a ledsorokat is?
Esetleg rendeljek ledsort és cseréljem ki? Mennyire macera? Köszönöm előre is a válaszokat"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz migabi24 #10960 üzenetére
A többiek megírták volna, én csak alap szinten szoktam javítgatni, de itt több minden lehet... Lehet táp, vagy lehet a main-en valami elfáradva, vagy lehet a software-ben valami és újra kellene írni, szóval passz... Eunos800 vagy axlrose32 tagra írj privit, hátha tud segíteni egyikük, mert kollégámnak pl. beajánlottam axl-t és megjavította, azóta is hibátlan. Ott is valami táp volt talán...
-
őstag
Ő az alany... Állítmány pedig az, hogy van hang, nincs kép, vagyis a tipikus hibajelenség amiket itt is olvasgatok a fórumban. Kérdés, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagyis ez a háttérvilágítás könnyen javítható, vagy csak kijelző cserével? Törökben szerelt Vestel-es, ezt látom az adattábláján.
-
őstag
válasz Andrea-H #11629 üzenetére
Szia,
Ismerősnek is egy 4A 32-es van és ugyanez volt, elment a kép (nála teljesen, menüre sem reagált) rá pár hónapra és nem reagált a hangvezérlésre sem. Övét gariban cserélték és ha nálad is még garis, akkor mindenképp a bolttal vedd fel a kapcsolatot, hogy érvényesítsd a garanciát, mert egyértelmű, hogy valami alaplapi gond lehet nálad, ha egyik bemenetre sem reagál, de majd a többiek megírják, hátha találkozott még valaki hasonló jelenséggel."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6