- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobak11
csendes tag
válasz
MADKING #12561 üzenetére
De ez nem olyan egyszerű, szoftvert is kell rátenni, amihez én nem értek, ugyanis ugyanaz a PCB megy pl. 32"-os TV-be is.
Axl-ről meg annyit, hogy megvan róla véleményem. Igen, írtam neki, de nem válaszolt. Sem most, sem a másik két alkalommal, amikor megkerestem. Nem segített semmit, úgy tűnik nem kell neki pénz, van elég neki. Legelőször megkerestem, választolt azt írta, hogy pontosan tudja mi a hiba, de nem fogja megmondani, hogy mi a megoldás. Mert neki is sok energiájába került egy másik ugyanolyan TV-nél rájönni, mi a baj. Nem nem mondja meg, hanem vigyem el hozzá. Szívesen elvittem volna ha pesti lennék, de Debrecenből nem érte volna meg fuvarozgatni. Ha valaki meg ilyen, akkor inkább hagyjuk. Azóta semmiben sem segített. Gondoltam van itt más valaki aki esetleg ért hozzá, de tévedtem. Tudod mit? Nem is érdekel. Eladó a TV, vegyétek-vigyétek: 30-ért itt: aki lát benne fantáziát, vagy kell a kijelzője jól fog vele járni:https://hardverapro.hu/apro/panelhibas_panasonic_tx-49es400e_hd_led_tv_lapos_t/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Új, bontatlan dobozos Beats Studio 3 Wireless fejhallgató 1 év garanciával
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Keresem: Fiio LT-TC4 kábel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged