- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobak11
csendes tag
válasz
MADKING #12561 üzenetére
De ez nem olyan egyszerű, szoftvert is kell rátenni, amihez én nem értek, ugyanis ugyanaz a PCB megy pl. 32"-os TV-be is.
Axl-ről meg annyit, hogy megvan róla véleményem. Igen, írtam neki, de nem válaszolt. Sem most, sem a másik két alkalommal, amikor megkerestem. Nem segített semmit, úgy tűnik nem kell neki pénz, van elég neki. Legelőször megkerestem, választolt azt írta, hogy pontosan tudja mi a hiba, de nem fogja megmondani, hogy mi a megoldás. Mert neki is sok energiájába került egy másik ugyanolyan TV-nél rájönni, mi a baj. Nem nem mondja meg, hanem vigyem el hozzá. Szívesen elvittem volna ha pesti lennék, de Debrecenből nem érte volna meg fuvarozgatni. Ha valaki meg ilyen, akkor inkább hagyjuk. Azóta semmiben sem segített. Gondoltam van itt más valaki aki esetleg ért hozzá, de tévedtem. Tudod mit? Nem is érdekel. Eladó a TV, vegyétek-vigyétek: 30-ért itt: aki lát benne fantáziát, vagy kell a kijelzője jól fog vele járni:https://hardverapro.hu/apro/panelhibas_panasonic_tx-49es400e_hd_led_tv_lapos_t/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest