Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kobak11

csendes tag

válasz MADKING #12561 üzenetére

De ez nem olyan egyszerű, szoftvert is kell rátenni, amihez én nem értek, ugyanis ugyanaz a PCB megy pl. 32"-os TV-be is.
    Axl-ről meg annyit, hogy megvan róla véleményem. Igen, írtam neki, de nem válaszolt. Sem most, sem a másik két alkalommal, amikor megkerestem. Nem segített semmit, úgy tűnik nem kell neki pénz, van elég neki. Legelőször megkerestem, választolt azt írta, hogy pontosan tudja mi a hiba, de nem fogja megmondani, hogy mi a megoldás. Mert neki is sok energiájába került egy másik ugyanolyan TV-nél rájönni, mi a baj. Nem nem mondja meg, hanem vigyem el hozzá. Szívesen elvittem volna ha pesti lennék, de Debrecenből nem érte volna meg fuvarozgatni. Ha valaki meg ilyen, akkor inkább hagyjuk. Azóta semmiben sem segített. Gondoltam van itt más valaki aki esetleg ért hozzá, de tévedtem. Tudod mit? Nem is érdekel. Eladó a TV, vegyétek-vigyétek: 30-ért itt: aki lát benne fantáziát, vagy kell a kijelzője jól fog vele járni:

https://hardverapro.hu/apro/panelhibas_panasonic_tx-49es400e_hd_led_tv_lapos_t/hsz_1-200.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés