- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
kobak11 #12562 üzenetére
Legelőször megkerestem, választolt azt írta, hogy pontosan tudja mi a hiba, de nem fogja megmondani, hogy mi a megoldás. Mert neki is sok energiájába került egy másik ugyanolyan TV-nél rájönni, mi a baj. Nem nem mondja meg, hanem vigyem el hozzá. Szívesen elvittem volna ha pesti lennék, de Debrecenből nem érte volna meg fuvarozgatni. Ha valaki meg ilyen, akkor inkább hagyjuk.
Ebben a szakmában mindig is a tudást kellett megfizetni elsősorban, de sok ilyen szakma létezik. Az Indexen van egy könyvelős fórum, egymás között jól eltársalognak, de ott is néha húzzák a szájukat, ha egyszerű kérdést tesz fel valaki: fizess a könyvelődnek! Néha azért válaszolnak is. (Egyébként nekem is volt régebben könyvelő, csak átálltam saját ügyintézésre.)
Az emberek általában jobban elfogadják, amikor egy ügyvéd vagy orvos idejét, szaktanácsait kell busásan honorálni. Más szakmát meg esetleg lenéznek: az a szemét videószerelő kicserélt egy 10 forintos gumiszíjat 5 ezerért! Volt bőr a képén!
Csak épp sok esetben az olcsó alkatrész cseréje is járhat nagy megbontással, időráfordítással. Fizetni kell a műhelyért, vállalkozásért stb. Meg az sem mindegy, a szakember rögtön tudja, hová kell nyúlni, más egységekben kárt nem okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged