Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Mediacardot hasznalok. De ez fura mert ugyanebben a lakasban elotte 3x hivtam UPC szerelot a masik TVhez ami Samsung mediacardos volt es gyakran elvesztette a TV a jelet majd 30perc mulva is akar spontan visszajott. Vegul meguntam hogy nem birjak ezt a hibat megcsinalno Pace HD box lett hozva Samsunghoz azota az jo, erre masnap jott ez az LG hiba. Lehet veletlen de lehet a UPC kabelen jon az aldas ami ezt okozza.
Egyebkent reggeli indulaskor nem volt LG logo sem vagy nem latszott, miota magahoztert minden alkalommal van logo es utana mindig van kep, volt 2 oras szunet is utana is indul. Nem tudom mi ez holnap reggel sorsdonto lehet. Gyorsan kotni kene ra egy garancia kiterjesztest ha meg lehet vhol mig mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Horgász topik
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest