- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Mediacardot hasznalok. De ez fura mert ugyanebben a lakasban elotte 3x hivtam UPC szerelot a masik TVhez ami Samsung mediacardos volt es gyakran elvesztette a TV a jelet majd 30perc mulva is akar spontan visszajott. Vegul meguntam hogy nem birjak ezt a hibat megcsinalno Pace HD box lett hozva Samsunghoz azota az jo, erre masnap jott ez az LG hiba. Lehet veletlen de lehet a UPC kabelen jon az aldas ami ezt okozza.
Egyebkent reggeli indulaskor nem volt LG logo sem vagy nem latszott, miota magahoztert minden alkalommal van logo es utana mindig van kep, volt 2 oras szunet is utana is indul. Nem tudom mi ez holnap reggel sorsdonto lehet. Gyorsan kotni kene ra egy garancia kiterjesztest ha meg lehet vhol mig mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest