- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Kaptam egy tv-t ismerősről, (vettek egy uhd-t) sony bravia kdl-32ex402.
Ehhez rendeltem egy sunwell t95x-et. Meg is jött, összekötöttem és néha rószaszín lesz a kép, majd visszaugrik, ilyenkor eldobja a szinkront, mert kiirja a tv a felbontást. Elötte csak scarton volt használva, most a tv-része az rf bementen megy mivel c-tuneres, itt nincs gond.
Frissitettem a boxot (droid), frissitettem a tv-t, cseréltem hdmi kábelt, van itthon egy beeling gt1, felcseréltem, hiba továbbra is előjön. Másik tv panasonic g30 ott nem csinálja ezt egyik box sem, tehát a tv-nél van valami.
Esetleg ötlet? Felbontást is állítottam a boxon, de ott is előjött. -
Atiiisss
újonc
Üdv! Lenne egy samsung le40s62b lcd tv-m. Kicsit furák a színek,mintha össze lenne mosódva és van a kijelzőn fátyol folt.Ezekkel lehetne valamit kezdeni?? A t-con panel száma cpt370wa03c.
http://kepfeltoltes.hu/161015/20161015_004956_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/161015/20161012_200405_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/161015/20161012_200136_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
orikyu
újonc
Sziasztok!
Volna itt egy Toshiba 50L4353D típusú led tv-m aminek Elég zavaró képhibája van. Ami itt látható
Vízszintesen csíkozott és ugrál 2 állás között a kép,az egyiknél csak csíkos a másik állapotban pedig az egész kép elcsúszik és csíkozódik.
Már cseréltem benne a mainboardot ahol az agya található és egy kisebb alaplapot ami a mainboard és a tv szalag kábelei között van és alakítja át az adatot a hozzá tartozó kábelekkel együtt. Egyedül a táp alaplapja nem lett bántva és a kijelző. Segítséget szeretnék ez ügyben kérni,hogy mi lehet az okozója,sajnos electrotechnikában nem vagyok túl jártas,nem végeztem feszültség méréseket.
Előre is köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és ad valamilyen tippet! -
törölt tag
Sziasztok! 2009-ben vásárolt Philips LCD 32PFL5604H/12-es típusú TV 1-2 órányi tévézés után cincergő hangot ad, és elmegy a kép, majd pár másodperc után visszajön, és újra elmegy. Hang folyamatosan van. Ha kikapcsolom és pár óra múlva bekapcsolom, újra lehet egy ideig nézni. Gondolom valami átmelegszik benne. Meg tudnátok mondani hogy mi lehet a baja és hogy érdemes-e javíttatni? Köszönöm előre is.
-
Hogen
tag
Sziasztok!
vagy egy LG 50pc1r-zh 50" plazma tévém nem mutat csak csíkokat több színben ?! el vittem márkaszervízbe de nem tudnak vele mit csinálni mert már nem gyárt senki ilyet ... esetleg valaki meg tudná mókolni nekem ? köszönöm -
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este a Samsung EH6030-as tv-nken előjött egy hiba a standby led veszi a távirányító gombjait ellenben nem kapcsol be, illetve valamit villog a LED de számomra értelmezhetetlen.
A szomorú hogy gari már nincs rá, de ettől még nem dobnánk ki.
Olvasgattam, hogy valószínűleg táp kondit kellene cserélni benne.
Minden estre egy szakinak örülnék ha megnézné, vagy mondana erről valamit.
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
balu-32
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja a Samsung PS59D6900 tv-m elkezdett magától újraindulgatni. Hosszas próbálkozások után kiderült, hogy valószínűleg a táp lehet a ludas, mert gyári képbeállításokon, mikor a képernyő sötétebb a hiba nem jelentkezik, viszont amint feljebb tornázom a fényerőt ismételten egyből újraindul. Véleményetek szerint a kondik kicserélésével megszűnhet a hiba, vagy esetleg valami más baj lehet?
-
aakosch
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Syncmaster 940BW monitor. Bekapcsolás után rögtön és folyamatosan cicergő hang hallatszik a monitor hátuljából és egy idő után (változó kb 2-3 perc, de van hogy sokkal tovább is üzemel) elmegy a kép, a bekapcsoló gomb villog vagy világít. Be és kikapcsolás után ismét megy egy ideig.
Mi lehet a hiba?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest