- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
Táblaolvasás: 90-95% szemenként, két szemmel 95%-ot írt be, de ha kérdezte volna az 1,2-es sort két szemmel abból is ment volna majdnem mind. Érdekes módon a problémás bal volt élesebb. (amúgy cirka 4 óra alvás után, reggel 5ös ébredéssel indjtottam a napot...)
-Fura, nekem mikor nézték csak annyit kérdeztek hogy tudom e olvasni, mondtam hogy persze, egy kettő szám/betűt nem tudtam, mert nekem annyira egybe olvadnak, de mondtam hogy amik nem olvadnak egybe azokat még a 1.2 után is látom. Nekem így lett 120 a szemem. Nekem letelt a fél év, többet nem is kell menjek. 120-ra zártak.
Tobit kell még használj? Én azt túlzásba vittem, rám is szoltak hogy nagy a szemnyomásom. Utána néztem ez mivel jár, utána abba is hagytamés rendesen csepegtettem.
Műkönnyet viszont orbitálisan sokat toltam, lehet hogy az nekem sokat segített, illette vettem egy sárga napszemüveget, amivel éjjel nappal lehettem, így az sem volt hogy bármi "gyógyulásra" kényszerített volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest