Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gas015
újonc
Szeptember elején volt a műtétem. Ezen a héten megyek 2 hónapos kontrollra egy héttel hamarabb a tervezetthez képest pont ebből a problémából kifolyólag. De semmi reményem sincs már azzal kapcsolatban, hogy esetleg javulhat-e a későbbiekben a szemem. A Femto-nál a 3-4. héten stabilizálódik a látás, utána már csak kisebb változások történnek (mint az én esetemben negatív irányba). Továbbra is az frusztrál a legjobban, hogy nem tudom, hordhatok-e kontaktlencsét a jövőben. Mert nagyon úgy érzem, előbb vagy utóbb, de újra szükségem lesz korrekcióra. A szemüveget pedig természetesen gyűlölöm, hiszen ahogy lentebb is írtam, a lencse hordása sem jelentett volna számomra különösen nagyobb megrázkódtatást, de szerettem volna minél hamarabb átesni a "lézeres tűzkeresztségen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest