Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dante3

addikt

válasz sto1911 #1823 üzenetére

Sok negatív kritikát kapnak a bejelentés miatt, de egy kicsit belegondolva a D4 Spiritborn kb. uez volt. Kaptál egy területet egy kis sztorival fűszerezve, és egy elég erős kasztot. Ugyanúgy fizetned kellett érte, ha meg akartad szerezni magadnak! Szezon/liga a többi AAA arpg-nél sem tart 3-4 hétnél tovább, legalábbis én megunom, elfogy a tartalom és a lelkesedésem is... Poe, D4 vagy LE, mindháromnál benézek, van amikor behúz pár hétre, de skipelni is szoktam néha pár nap után. Például a D4-ben minden szezon szinte uarról szól, csak éppen lof@szkákat kell gyüjtögetni, ami erősiti a karaktered, másik szezonban meg fittyfüttyöt. Uaz a mókuskerék újra meg újra. Kíváncsian várom, az állítólagos változtatásokat ott is köviben. Rhykker is elmondta a LE kapcsolatban egy új videójában, hogy lépniük kellett, szükség van pénzre, különben vége lett volna a játéknak. Én szeretem a játékot, és szívesen támogatom őket, nem hiszem, hogy évente egyszer nem bírja ki a pénztárcája az embereknek, amikor milliós konfigokkal játszanak sokan. :K Amúgy meg semmi nem kötelező, a többi kaszt továbbra is életképes lesz szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés