Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
Sok negatív kritikát kapnak a bejelentés miatt, de egy kicsit belegondolva a D4 Spiritborn kb. uez volt. Kaptál egy területet egy kis sztorival fűszerezve, és egy elég erős kasztot. Ugyanúgy fizetned kellett érte, ha meg akartad szerezni magadnak! Szezon/liga a többi AAA arpg-nél sem tart 3-4 hétnél tovább, legalábbis én megunom, elfogy a tartalom és a lelkesedésem is... Poe, D4 vagy LE, mindháromnál benézek, van amikor behúz pár hétre, de skipelni is szoktam néha pár nap után. Például a D4-ben minden szezon szinte uarról szól, csak éppen lof@szkákat kell gyüjtögetni, ami erősiti a karaktered, másik szezonban meg fittyfüttyöt. Uaz a mókuskerék újra meg újra. Kíváncsian várom, az állítólagos változtatásokat ott is köviben. Rhykker is elmondta a LE kapcsolatban egy új videójában, hogy lépniük kellett, szükség van pénzre, különben vége lett volna a játéknak. Én szeretem a játékot, és szívesen támogatom őket, nem hiszem, hogy évente egyszer nem bírja ki a pénztárcája az embereknek, amikor milliós konfigokkal játszanak sokan.
Amúgy meg semmi nem kötelező, a többi kaszt továbbra is életképes lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Parkside szerszám kibeszélő
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg semmi nem kötelező, a többi kaszt továbbra is életképes lesz szerintem.