Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
petyaman
tag
Nagyon-nagyon örvendek, hogy ennyien ebben a topicban a ''hülyeséget'' boncolgatják /-juk. Nehány észrevétel:
Den, először a hatvanas években kísérleteztek a vízzel hajtott autóval, akkor nem tudom milyen elven. Ami tény, hogy napjaink egyik nagy gépkocsigyártója létrehozott egy közel azonos karakterisztikát produkáló vízmotort, amely a vizet alkotókra bontja (fú, ez a hidrolízis? - nem vagyok biztos benne) és ezt a robbanóelegyet használja, csakúgy mint a robbanómotorok. Ne légy olyan következetesen tagadó, az ÉN legjobb tudomásom szerint ilyen van, sőt többször is volt már, jobb-rosszabb hatásfokkal. Úgy, ahogy étolajjal működő autóval is rója a német utakat egy barkácsmanus. Sültkrumpliszagot áraszt!
Hidegfúzió: nemcsak a bulvármagazinok témája. Komoly dolog, bár jóval kevesebbet tudok róla, mint a vízmotorról. Itt erre is sokan csak a fejüket csóválják, annyira, hogy majdnem leszakad a nyakuk.
Egyébként erről a szellemi belterjességről megemlékeztem már, nem tudunk felszabadultan gondolkodni, mert életünk első pár éve (általános iskola, középiskola, poroszos oktatási rendszer) kőkemény belénk veri a csak szabályok mentén való gondolkodást. Ld. Einstein, mint ilyenkor triviális ellenpélda.
Úgyhogy szabadabban, sokkal rugalmasabban...
Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest