Hirdetés

Aktív témák

• petyaman

tag

Nagyon-nagyon örvendek, hogy ennyien ebben a topicban a ''hülyeséget'' boncolgatják /-juk. Nehány észrevétel:

Den, először a hatvanas években kísérleteztek a vízzel hajtott autóval, akkor nem tudom milyen elven. Ami tény, hogy napjaink egyik nagy gépkocsigyártója létrehozott egy közel azonos karakterisztikát produkáló vízmotort, amely a vizet alkotókra bontja (fú, ez a hidrolízis? - nem vagyok biztos benne) és ezt a robbanóelegyet használja, csakúgy mint a robbanómotorok. Ne légy olyan következetesen tagadó, az ÉN legjobb tudomásom szerint ilyen van, sőt többször is volt már, jobb-rosszabb hatásfokkal. Úgy, ahogy étolajjal működő autóval is rója a német utakat egy barkácsmanus. Sültkrumpliszagot áraszt!

Hidegfúzió: nemcsak a bulvármagazinok témája. Komoly dolog, bár jóval kevesebbet tudok róla, mint a vízmotorról. Itt erre is sokan csak a fejüket csóválják, annyira, hogy majdnem leszakad a nyakuk.

Egyébként erről a szellemi belterjességről megemlékeztem már, nem tudunk felszabadultan gondolkodni, mert életünk első pár éve (általános iskola, középiskola, poroszos oktatási rendszer) kőkemény belénk veri a csak szabályok mentén való gondolkodást. Ld. Einstein, mint ilyenkor triviális ellenpélda.

Úgyhogy szabadabban, sokkal rugalmasabban...

Aktív témák