Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
OK, szépen sorban.
1. Ha olyan 'találmányról' olvasok, ami ellenkezik pl. a tömeg-ill. Emegmaradás törvényével, azt én véletlenül sem merném tényként kezelni-még kísérleti stádiumban sem. Engem nem zavar, ha valaki ezzel kísérletezik (ha ennyire ráér :) ), de legyen már bennünk valamennyi egészséges kétkedés... Tudod, ez kb olyan, mint ha találsz egy képet a neten, melyen Bin Laden hátulról megküldi Busht, arra sem fogsz komolyan hivatkozni, pedig ki tudhassa, akár valódi is lehet...
2. Tényleg nem szólaltam meg, már a sokadik hozzászólásnál leltem a témára, előfordul az ilyesmi még a legjobb családban is.
3. A fizikához pl. én sem értek mélyebben, ezért ebben a témában nem fogok túl sokat vitázni (nagyjából meg tudom ítélni, hogy minek-mennyi realitása lehet, ez minden), de kutató vegyész lévén azt bizton állíthatom neked, hogy a vízből kémiai úton soha az életben nem fognak annyi energiát nyerni, mint egy szénhidrogénből. Ezt e termodinamika biztosítja számunkra. Természetesen fizikai úton elméletileg lehetséges hatalmas energia kinyerése akár a vízből is (mivel tömege van), de ahhoz egy megfelelően miniatűr, különleges atom-vagy fúziós reaktor (lenne) szükséges, ez egyelőre elég macerás - különben ha ezt megoldják, akkor már mindegy, hogy vizet vagy joghurtospoharat dobálsz bele)
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest