Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Én oda írtam hogy készülő találmányokról van szó. Senki nem mondta hogy ezek már léteznek. Tudod könnyű úgy kritizálni hogy te megsem szólalsz a témában.
Pl magyarázd már el hogy mi a rossz abban hogy valaki teleportálni akar vagy átlépni a fénysebességet, a vízzel hajtott autót is meg lehet próbálni miért ne ha így áltak volna hozzá a múlt tudósai akkor még mindíg a középkori szinten élnénk.
Ezeket példáknak szántam nem azért hogy kötekető idióták minden apró részletébe belekössenek,ne vezessek le mindjárt minden találmányt több száz oldalas doksival eggyütt azért mert általánosságban beszélünk találmányokról folyamatokról?
Ember ha te itt mindent komolyan vaszel amit itt leírunk akkor te igen alacsony IQ szinten mozogsz.
Egyébként meg 100 év múlva lehet hogy erősen röhelyesnek fognak hatni azok a dolgok amikben kételkedsz,vagy te már látod a jövőt és tudod hogy mit fognak feltalálni a következő években meg minden tudós tőled fog engedélyt kérni?
Aktív témák
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest