Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz Upo #5145 üzenetére

Közben az egyik link a topikból jó lett, megtaláltam.
    Sikerült visszaállítani a tulaj kérésére a win10-ről 8.1-re, az Allview vi7 csomag és a 8i driver csomag segítségével.
    Felment, román és angol nyelvű lett, a magyart hozzáadtam.
    Kiírta hogy nincs aktiválva. Nirsoft Produkey szoftverrel kiolvastam a biosból a termékkulcsot, a gépházban az aktiválásnál beadtam neki (persze internet kell). Körözött egy ideig, kiírta hogy nem sikerül, de a háttérben közben átváltott hogy "aktivált". Jó is lett.
    Drivereknél az érintőt eszközkezelőből telepítve a driver könyvtárból, össze vissza ment, nem ahol megérintettem. De rendszergazdai parancssorba léptem, bementem a driver csomag könyvtárába, és indítottam az install.cmd-t. Elkezdett telepíteni, amit felkínál azt végig kell tolni, ha újraindítást kér akkor azt ki kell hagyni, menni tovább a telepítésekkel. A végén ha kész akkor úgyis újra fog indulni. Újraindulás után már az érintő is jó.
    A HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation alól még kitöröltem az allview kulcsokat, témák közül töröltem az allview témát, és kész is az aktivált lark win8.1.

Amúgy ezeket én audit módban csináltam, általánosítás nélküli sysprep után (az általánosítás kitörölné a drivereket) rendesen a nyelv választással indul, a tulaj olyan nevet ír be majd magának amit akar, de normál módban ugyanúgy működik a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés