- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Közben az egyik link a topikból jó lett, megtaláltam.
Sikerült visszaállítani a tulaj kérésére a win10-ről 8.1-re, az Allview vi7 csomag és a 8i driver csomag segítségével.
Felment, román és angol nyelvű lett, a magyart hozzáadtam.
Kiírta hogy nincs aktiválva. Nirsoft Produkey szoftverrel kiolvastam a biosból a termékkulcsot, a gépházban az aktiválásnál beadtam neki (persze internet kell). Körözött egy ideig, kiírta hogy nem sikerül, de a háttérben közben átváltott hogy "aktivált". Jó is lett.
Drivereknél az érintőt eszközkezelőből telepítve a driver könyvtárból, össze vissza ment, nem ahol megérintettem. De rendszergazdai parancssorba léptem, bementem a driver csomag könyvtárába, és indítottam az install.cmd-t. Elkezdett telepíteni, amit felkínál azt végig kell tolni, ha újraindítást kér akkor azt ki kell hagyni, menni tovább a telepítésekkel. A végén ha kész akkor úgyis újra fog indulni. Újraindulás után már az érintő is jó.
A HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation alól még kitöröltem az allview kulcsokat, témák közül töröltem az allview témát, és kész is az aktivált lark win8.1.Amúgy ezeket én audit módban csináltam, általánosítás nélküli sysprep után (az általánosítás kitörölné a drivereket) rendesen a nyelv választással indul, a tulaj olyan nevet ír be majd magának amit akar, de normál módban ugyanúgy működik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest