Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Ha én azt ide leírnám, meg kellene téged @#@&{@{}} és ez csak a kezdet
A melegedése szimpla egyablakos böngészés esetében is komoly gondot produkált, youtube- videóknál is nagyon melegedett, fagyogatott, őrületesen belassult, szimplán a rendszer futás is nehezére esett, a képernyő túlérzékeny volt meleg állapotban. És nagyon megkeserítette a mindennapjaim amikor igazán szükségem volt rá. Ezen kívül már 3 kört futottam vele szervizügyben, 2x pedig NFH hoz is éltem panasszal (min.) emlékeim szerint. És mivel mindig be lehetett kapcsolni eddig, és az alapvető működést ki tudta hozni telepítgetéssel a szerviz, ezért visszakaptam, mondván javították - volt mikor tényleg cseréltek alkatrészt, mert a kijelző és az üveg közé, középtájékon szennyeződés is került - és a gyártói teszteken megfelelt !!.....Összegzés: amíg be lehet kapcsolni és eldöcög a rendszer, addig mindig visszajön a "drágasszááág"....
jah ..és utoljára win10-et tettem rá hátha megdöglik és bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest