- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
buga420
újonc
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám van, ha jól sejtem sajnos hardweres , de azért hátha van valami megoldás, amiről nemtudok!
Acer E1-531 típusú gépem van, eddig tökéletesen működött, majd tegnap azt vettem észre, hogy a power gomb és az akksitöltés LED folyamatosan villog és nem tölt áramról. Próbáltam a static discharge-ot is (akksi, AC adapter off, power gombot lenyomva tartottam), illetve multiméterrel tesztelve lett az adapter (nem ottvan a a gond).
Tünetek:
-Bedugom a lapost, pár másodpercig tölti az akksit, majd újra villognak a LED-ek és ennyi.
-Ha az akksit kiveszem és áramról indul a cucc, működik, viszont random kikapcsol a gép (megszakad az áramellátás gondolom), ha játékot indítok el azonnal kikapcsol.
-Ha a fent említett állapotban beteszem az akksit, ugyancsak pár másodpercig tölt, de ennyi, ha kiveszem azonnal kikapcsol, még bedugva is.Nagyjából ennyi lenne, remélem nem fogalmaztam hülyén, a segítséget előre is köszönöm!!

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest