Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
buga420
újonc
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám van, ha jól sejtem sajnos hardweres , de azért hátha van valami megoldás, amiről nemtudok!
Acer E1-531 típusú gépem van, eddig tökéletesen működött, majd tegnap azt vettem észre, hogy a power gomb és az akksitöltés LED folyamatosan villog és nem tölt áramról. Próbáltam a static discharge-ot is (akksi, AC adapter off, power gombot lenyomva tartottam), illetve multiméterrel tesztelve lett az adapter (nem ottvan a a gond).
Tünetek:
-Bedugom a lapost, pár másodpercig tölti az akksit, majd újra villognak a LED-ek és ennyi.
-Ha az akksit kiveszem és áramról indul a cucc, működik, viszont random kikapcsol a gép (megszakad az áramellátás gondolom), ha játékot indítok el azonnal kikapcsol.
-Ha a fent említett állapotban beteszem az akksit, ugyancsak pár másodpercig tölt, de ennyi, ha kiveszem azonnal kikapcsol, még bedugva is.Nagyjából ennyi lenne, remélem nem fogalmaztam hülyén, a segítséget előre is köszönöm!!

Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- MacBook aiR m2 Midnight 13,6" 8/256GB
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest