Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaninyul73
friss újonc
válasz
Fonti86 #3014 üzenetére
Szerintem egy gyengébb minőségi olajat használ az illető, nem beszélve róla, hogy biztosra menjen nem ötvenes keveréket használ! Pl 30- ast, és alapjáraton pötyögtetve bedusul! Több db profi stihlem is van pl, 500i, 462c-m, 661 c-m! Nem szoktam őket 5 percig pötyögtetni! Úgy látom amúgy értel a dolgokhoz, te nem végy zsákba macska! Amúgy vannak itt figarók bőven! Nem ismer senki személyesen senkit, de mindenki tudja a másikról ki mennyit ér! Ez röhely! Szoktam mondani, más szemében a szálkát ………. de a sajátjában a gérendát! Aki ért éri, aki nem az nem!
-
Kaninyul73
friss újonc
Szép jó estèt kívánok! Új vagyok a csoportban,van pár éves tapasztalatom a fakitermelésben, és a láncfűrészek terén. Nem szeretem a kétszínű embereket, úgy látom ebben a csoportban nagyon sok olyan ember van, akinek nagy a szája, de tudása 0. Nagyon jó szervízes barátaim vannak, mind a STIHL mind a Husqvarna táborából. Nekem az a véleményem, hogy ezeknek az embereknek a szakmai tudása felülmúlhatatlan. Mindenki rendőrnek született, csak van aki tovább tanult. A legrégebbi gépem kb. egy 1980-as 075AV STIHL, ami még egy membrán cserén esett át, 5 rántásra indul. A hitetlenkedőknek bármikor meg tudom mutatni, hogy egyszer volt szakszervízben gyári membrán cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest