- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
attila199207 #484 üzenetére
Az a baj, hogy az Erste ltp szabalyzatat nem ismerem, csak az altalanos ervenyu torveny reszt. Postazas full passz.
1. Miert 120 nap? Utoljara a regiekre 90 nap, ujabbakra 180 napot tudtam (tevedhetek).
2. Miert fizettel egy szerzodesre tobbet? Alltam csak 20e-re jar, jobb lett volna ket 15e-es... vagy PMAP-ba tenni a penzt, vagy barmi (tudom hogy nem az a helyzet, de igy pl. a kolcsonreszbol is kevesebb jart volna).
3. A szamitast egy [matekhoz ki tudja mennyit konyito] ugyintezo fogja szamolgatni, szoval en a helyedben azt csinalnam, hogy leirod hogy a szerzodes szerinti havi 20e + arra jaro alltam + ezekre jaro kamat (ara'nyositsd a sajat befizetes reszre mindig a szerz.szerinti befizetest) = teljes lefedendo osszeg X, fedezetlen Y, ennek alltam ara'nya (megkapott alltam + alltam kamatai)*Y/X, ezt visszafizeted, kered a szamlaszam megadasat ahova teljesitened kell (viszont ha 40% akkor eros eselyed van hogy X le lett fedve). Ha vitatkoznak a szamitasoddal, akkor vagy MAK-hoz fordulj, de akar ide is beirhatod mit irtak, majd kikeressuk hozza a jogszabalyhelyet hogy miert rossz.
[Minket is riogattak hogy azt bizony a teljes osszeg ara'nya'ban akarjak levonni, de erre lehet extrem peldat hozni ahol belathato hogy baromsag. Csak nekunk kisebb ara'nyu volt a tulfizetes a salatatorveny miatt, es vegul lett annyi szamla.]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple asztali gépek
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- iPhone topik
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Airsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged