Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BosX
aktív tag
Az állampapír/kötvény alapok alacsony kozkázatúak persze, de nem fixek, én erre gondoltam, nem kell borulnia az alapnak,elég ha szarul hoz

Ez a BBs megoldás elgondolkodtató.
Lakáskasszával kapcsolatban pedig annyit, hogy a Te által leírtak alapján is nem túl előnyös a lakásvásárlást erre alapozni. Főleg a kötöttségek, meg az összegek miatt. 20k-t havonta nagyon sok ember megérez szvsz, így ezzel is csak az jár jól, akinek már van
Én is csak akkor kötnék ilyet, ha lenne már lakásom, házam és stabil min 200k-s keresetem.
Tehát tényleg mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit kezd a pénzével. Az a baj, hogy a legtöbben semmit, és porosodik a cash látraszóló kamatra a folyószámlákon vagy még rosszabb esetben a butikokban és kávézókban végzi...
Új hozzászólás Aktív témák
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is csak akkor kötnék ilyet, ha lenne már lakásom, házam és stabil min 200k-s keresetem.