Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz Tigristank #19501 üzenetére
Kerülendő alatt a veszélyes helyeket értem, ahol nagyobb eséllyel kötnek beléd este vagy akár nappal is, ahol sok zűrös arc lakik, lézeng. Nyilván a hajléktalanok látványa, vagy turbékolása mikor be vannak állva se felemelő, de nem azok fognak kirabolni.
Olyan környéken vennék lakást ahol este is bátran lehet kutyát sétáltatni, vagy éppen éjszakaival hazabotorkálni majd sétálni.
Ugye van pár legendás hely Budapesten amit élből kerül minden jóérzésű ember, mint pl Havannai, Pongtáczúti lakótelep, Hős utca, Népszínház utca.Minden jó, ha a vége jó!
-
A Zéé
addikt
válasz Tigristank #19255 üzenetére
épp most beszélgettünk villanyszerelővel, hogy idén eddig a villanyszerelési anyagok 30%-ot drágultak nekik nagykertől beszerezve. Bár a majdnem kész lakásba már valószínű nem kell sok villanyszerelési anyag, de ha burkolni kell még, akkor azért ott is van egy laza 10-15% drágulás tavalyhoz képest.
alapvetően én sem tudom mi fűti ennyire a piacot, de eszetlen amúgy, ami zajlik. Még egy kapavágás nem történt, és még nagyon hirdetve sem volt, de már több lakás el van adva azokból, amiket majd valamikor májusban kezdünk el építeni, Zalaegerszegen. Ahol most valamiért mindenki úgy épít, mintha holnaptól ez lenne a világ közepe.
És hogy a bérekhez is visszacsatoljak, itt az építőiparban abszolút BP-i viszonyokhoz mérhető fizetések vannak jelenleg.Just a simple Lineman...
-
félisten
válasz Tigristank #18917 üzenetére
Nagy osszessegeben egyszerubb bemenni.
-
félisten
válasz Tigristank #18907 üzenetére
Nálunk ez ott elbukik, hogy mindketten tulajok vagyunk és mindketten haszonélvezők.
-
Nerd
aktív tag
válasz Tigristank #18909 üzenetére
wow, koszi!
-
Mercutio_
félisten
válasz Tigristank #18909 üzenetére
Kösz az infót, ezt a szolgáltatást nem ismertem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Tigristank #18907 üzenetére
És hogyan, mennyiért tudsz AVDH-val hitelesített doksit létrehozni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
őstag
válasz Tigristank #16727 üzenetére
Ezt azért tudhatná az ingatlan jogász ügyvédem is ....
Nagyon szépen köszönöm jelzem nekik .
Remélem eltudom intézniMost épül régen meséltem róla. A hitelügyintező mondta és az ügyvéd is hogy mivel lizingelek ezért a lízing cég 2% is fizetnem kell .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Csabroncka
addikt
válasz Tigristank #16727 üzenetére
Ha használt ingatlan, akkor a teljes összegre számolják.
"in medias res"
-
őstag
válasz Tigristank #16724 üzenetére
Köszönöm a segítséget nem értem ezt a tolvajnyelvet de ez azt jelenti hogy van olyan kedvezményem hogy új építésűnel 15 millióig kellene megfizetni ?
Gombinyo 1,65 M nálam az illeték .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest