- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz
Tigristank #19501 üzenetére
Kerülendő alatt a veszélyes helyeket értem, ahol nagyobb eséllyel kötnek beléd este vagy akár nappal is, ahol sok zűrös arc lakik, lézeng. Nyilván a hajléktalanok látványa, vagy turbékolása mikor be vannak állva se felemelő, de nem azok fognak kirabolni.
Olyan környéken vennék lakást ahol este is bátran lehet kutyát sétáltatni, vagy éppen éjszakaival hazabotorkálni majd sétálni.
Ugye van pár legendás hely Budapesten amit élből kerül minden jóérzésű ember, mint pl Havannai, Pongtáczúti lakótelep, Hős utca, Népszínház utca. -
A Zéé
addikt
válasz
Tigristank #19255 üzenetére
épp most beszélgettünk villanyszerelővel, hogy idén eddig a villanyszerelési anyagok 30%-ot drágultak nekik nagykertől beszerezve. Bár a majdnem kész lakásba már valószínű nem kell sok villanyszerelési anyag, de ha burkolni kell még, akkor azért ott is van egy laza 10-15% drágulás tavalyhoz képest.
alapvetően én sem tudom mi fűti ennyire a piacot, de eszetlen amúgy, ami zajlik. Még egy kapavágás nem történt, és még nagyon hirdetve sem volt, de már több lakás el van adva azokból, amiket majd valamikor májusban kezdünk el építeni, Zalaegerszegen. Ahol most valamiért mindenki úgy épít, mintha holnaptól ez lenne a világ közepe.
És hogy a bérekhez is visszacsatoljak, itt az építőiparban abszolút BP-i viszonyokhoz mérhető fizetések vannak jelenleg. -
szabonagyur
félisten
válasz
Tigristank #18917 üzenetére
Nagy osszessegeben egyszerubb bemenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tigristank #18907 üzenetére
Nálunk ez ott elbukik, hogy mindketten tulajok vagyunk és mindketten haszonélvezők.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Tigristank #18909 üzenetére
wow, koszi!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tigristank #18909 üzenetére
Kösz az infót, ezt a szolgáltatást nem ismertem
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tigristank #18907 üzenetére
És hogyan, mennyiért tudsz AVDH-val hitelesített doksit létrehozni?
-
válasz
Tigristank #16727 üzenetére
Ezt azért tudhatná az ingatlan jogász ügyvédem is ....
Nagyon szépen köszönöm jelzem nekik .
Remélem eltudom intézniMost épül régen meséltem róla. A hitelügyintező mondta és az ügyvéd is hogy mivel lizingelek ezért a lízing cég 2% is fizetnem kell .
-
Csabroncka
addikt
válasz
Tigristank #16727 üzenetére
Ha használt ingatlan, akkor a teljes összegre számolják.
-
válasz
Tigristank #16724 üzenetére
Köszönöm a segítséget
nem értem ezt a tolvajnyelvet de ez azt jelenti hogy van olyan kedvezményem hogy új építésűnel 15 millióig kellene megfizetni ?
Gombinyo 1,65 M nálam az illeték .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest