Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
golfvariant
aktív tag
válasz albiosz #11073 üzenetére
Érdekes módon nem egy cikk szólt arról amikor bevezették a 10+10milliós csokot, hogy dec 31-ről január 3-ra 7-8 millióval növekedtek az árak Kvázi egyik napról a másikra, de biztos én vagyok a tájékozatlan
Origo, ami azért eléggé kormánybarát (legalábbis az utóbbi időben)
Ha szerinted pár nap alatt volt "pofájuk" ennyit emelni, akkor az elmúlt több mint 2 évben nem kalkulálták bele mind a 10 milliót? Kicsit naiv vagy Többek között ezért van egekben az ingatlanok ára...
[ Szerkesztve ]
-
válasz albiosz #11073 üzenetére
Valóban nem csak a CSOK miatt volt emelkedés, a régióban is akkoriban indult el (válság kiheverése, olcsó hitelek mindenfelé), (KSH), de nem lehet nem észrevenni, hogy a CSOK is erősen hozzáadott nálunk ehhez (google CSOK lakásár).
Ez a vevőknek 0 segítség volt (támogatás mínusz lakásár növekedés jó esetben közel 0), az eladók (ha új ingatlant is vettek) 0 hasznot láttak az emelt áron, mert az új ingatlanjukra el is ment az extraprofit (©). Cserébe sokan megszívták akiknek nem jár támogatás...
Most a vicc kedvéért megnéztem, a 2015 végén vett lakásunkhoz (már akkor is milliókkal túlárazottnak tartottam) hasonló, ugyanott lévő (Füredi ltp) 68 m2-es panelek 30-35M (!!!!!!!!!!!!) áron vannak fent ingatlan.com-on. Tehát kb. nekünk is dupla áron megy (alku után).
El is kezdett viszketni a tenyerem
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest