Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandow
aktív tag
válasz
föccer #57934 üzenetére
Akkor milyet érdemes venni panel fúrásra?
Amúgy párom apukájának egy Black&Decker fúrókalapácsa van, a full lakásfelújításban tevékenyen részt vett. (minden fúrnivalót azzal csináltunk, egy kis vésés is volt, de azt nagyrészt egy Hiltivel csináltuk).
Olvastam a korábbi hozzászólásokban, hogy ez a márka sem az igazi már...Nah de akkor milyet érdemes venni?
(#57933) csemberlen
Köszi a tippet! Mondjuk 2 vélemény van róla a linkelt oldalon, és mindketten azt írják, a markolata eltört. Az sem túl jó előjel.
-
Giovanny
őstag
Üdv mindenkinek,lenne egy kérdésem,a hungarocell lapokat mikor lehet dűbelezni,rögtön a felragasztás után,vagy másnap?
-
emre
veterán
válasz
Morris #57931 üzenetére
Lidl-ben az sds-es akkus Parkside fúró 16k volt (20 voltos akksival), kb. két hete vittem vissza hozzájuk, mert meghalt benne a kapalapács....kb. annyit használtam hogy háromszor kellett az akksit tölteni rajta, de már a német webshopjukban sem látom ezt a terméket.
-
nandow
aktív tag
Ha már szóba került, milyen fúrókalapácsot ajánlanátok panelhoz?
Nem vagyok egy nagy szaki, de az évi pár alkalom esetén nem akarok mindig kölcsönkérni, várni, hogy mikor lesz nálam stb.
Láttam a Lidl/Aldis gépeket ajánljátok, de most nem lesz akcióban egyik helyen sem fúrókalapács. (Csak a korábban linkelt akkus fúró-csavarozó. Mondjuk azzal is szemezgetek.)
szerk: ahogy írtam, nem használnám sokat, szóval nem kell profi ipari gép.
-
fi:zi'k
nagyúr
Akinek éppen aktuális az akkus csavarbehajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Alkoholista nevelde
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest