- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Barátomék szeretnének napelemet, amire igénybe vennék a támogatást.
Hárman tulajdonosai a háznak. Anyuka 70%, egy testvér (barátom) 15%, másik testvér 15%. Az anyuka és a barátom ott laknak a másik testvér nem. Ilyen formában a cimborám igénybe veheti szerintetek a támogatást? Két gyermekük van. -
-
Elemental
addikt
Srácok!
Ha ügyfélkapun keresztül hiánypótlást töltök ki (asszony személyiét nem csatoltam), akkor ugye nem kell újra kitölteni mindent, csak a csillagos dolgokat. Az ingatlanra vonatkozó adatok, a számlaösszesítés, a gyermekre vonatkozó adatok nincsenek csillagozva, ugye ezek kimaradhatnak?
-
Elemental
addikt
Ha ügyfélkapun keresztül adtam be az anyagot, akkor az ügyfélkapus tárhelyre fog érkezni a válasz, ugye?
Chal, veled álmodtam pár napja, az volt benne, hogy adtad az instrukciókat, hogy mit hogyan kell beküldeni
-
Elemental
addikt
Firefox böngészővel próbáltam, kikapcsoltam minden blokkolót, de nem engedte. Mondjuk csinálhattam volna egy fotót a hibaüzenetről.
-
Elemental
addikt
Srácok!
Mi az a SZÜF felületen feltöltött dokumentumok elektronikus hitelesítése?
Kell olyat csinálni? -
Elemental
addikt
Az 1. számú kérelem 2.pontjában csak a dőlt betűs részt kell aláhúzni, vagy az egész szöveget?
"A felújítással kapcsolatos tervezési, építési, szerelési munkálatokat végző vállalkozó nem közeli hozzátartozóm vagy élettársam, / a kivitelező gazdálkodó szervezetnek sem én, sem közeli hozzátartozóm / házastársam / élettársam nem tagja, nem munkavállalója, és nem vezető tisztségviselője."
Így néz ki a szöveg. Mert csak egy része dőlt betű, de az egész szöveg igaz rám nézve. -
Elemental
addikt
Apám/anyám lehet tanú? Vagy legalább az egyik?
-
Elemental
addikt
Most rendszereztem a papírokat. Már csak egy idézőjeles hibát találtam. Napelemhez tartozó 5. számú nyilatkozatban az a számla sorszám szerepel, amit utólag sztornózott a harmadik nevem hiánya miatt és nem az, amit kiállított három névvel.
jaj, már zsong az agyam ettől az egésztől -
Elemental
addikt
válasz
gabor9991 #1105 üzenetére
Közben a cég megoldott mindent, most hívtak az előbb, hogy sztornózták a régi számlát, kiállították az újat három névvel, és amikor megyek, írnak egy új szerződést három névvel. Csak most lesz egy számla, ami alapján készült a befizetési bizonylat, lesz egy sztornó, és lesz egy új számla. Most azt nem tudom, hogy csatoljam-e nekik mindet.
-
Elemental
addikt
válasz
gabor9991 #1103 üzenetére
Köszi!
Könyvelőm szerint ne kézzel legyen javítva, hanem a számlát kiállító cég írjon egy papírt aláírva bélyegezve, miszerint xyz számú számlával egy tekintet alá eső irat, és írják le, hogy a számlán szereplő Tóth József az Tóth József László.
Én úgy döntöttem, hogy nem foglalkozok vele, beküldöm úgy, hogy a számlán nincs rajta a harmadik nevem. A kivitelezői szerződésen sincs harmadik név. Ha belekötnek akkor majd javítjuk.
-
Elemental
addikt
Még nem adtam be a dolgokat, csak kitöltöttem mindent.
Holnap úgy is el kell mennem a kivitelezőhöz, mert van hiba a vállalkozói szerződésben, majd a számlát is megemlítem. Csak ha sztornózzák a korábbit, akkor kicsit megkavarjuk a bilit, mert átutalással rendeztem az előzőt. Vagyis kp volt, de mivel ők nem akarnak pénzt kezelni, elmentem a bankhoz, ahol vezetik a számlájukat, és befizettem nekik a pénzt. -
Elemental
addikt
Mondjuk én egyik nyilatkozatnál sem adtam meg a harmadik nevem, csak ahol külön kérik ( második utónév rubrika). Hátha nem ilyenen fog múlni.
-
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Ha a feleségem és én 50-50%-ban vagyunk tulajdonosai az ingatlannak, akkor együttes igénylés kell?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Megtörtént a napelem felhelyezése, ki van fizetve a számla. Lehet benyújtani most, vagy kell várnunk bármire, esetleg a mérőóra cserét meg kell várnunk?
Ha jól tudom, július 1. után kell szolgáltatói szerződés, most még nem. -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Lehet több munkálat több céggel, ami után lehet visszaigényelni? Például csináltatok napelemet x céggel, majd később mondjuk teraszt y céggel, akkor mindkettő után kaphatok vissza pénzt? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy csak egy projekt után lehet pénzt visszaigényelni. -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Nem olvastam a topikat, lehet, hogy leírtátok már.
A támogatás a nettó vagy a bruttó összegre értendő?
Jól gondolom, hogy a támogatás nem lehet nagyobb, mint a munkadíj kétszerese? (Vagy amelyik összetevő a kisebb anyag munkadíj tekintetében)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest