- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
joghurt #3511 üzenetére
a minap volt a ceges tamogatasi rendszer, 20 perc utan lezartak, de azok akiknek mar meg volt nyitva csak nem fejeztek be, azoknak engedik befejezni (vagy engedtek)
altalaban is, ha egy eredetileg adott lezarast elorebb hoznak akkor mas elbiralas alatt szokott lenni az, aki mar valamit tett, mint aki semmit (napelemes sztori is tok hasonlo)
ezert en inkabb mar 2 honapja elinditottam, holott tudtam hogy me'g lesz pluszban (az utolso szamla datumahoz meg vissza lehet menni ugyis modositani, pontosabbna ujramegnyitaskor elolrol kezdi)
ez nem valtoztat azon, hogy normalisan a bekuldes utan van leadva, itt a bekuldes korlatozasa esetre keszulok fel
de szerintem re'g tultargyalva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest