- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Családi kertes ház, szomszédok egy teleknyire vannak, 1 ablak van és 2 ajtó de azok másik helységbe vezetnek és nem a külvilágra. kb ennyi
De a szigetelést nem a szomszédok miatt szeretném, mert az különösebben nem zavar, hanem főként anyámék miatt. Ez a ház ilyen társas ház jellegű, szóval hátúl van egy albérleti rész amit már nem adunk ki, és oda szeretném csinálni a termet, azonban nem szeretném hogy előre hallatszódjon a próbálkozásunk.
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Én egy szobát szeretnék hangszigetelni, a zenekarom részére próba''teremnek''. Minnél olcsóbb és az árához viszonyítva minnél jobban szigetelő anyagokat kezdtem keresni, és találtam is egyet azonban lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban.
Először is nem az a célom hogy most teljes némaságot teremtsek, csak hogy azért mérsékeljem a zajszintet(mi sem full hangerővel szeretnénk játszani.)
Na szóval a számomra ideálisnak tűnő hangszigetelő megoldás az, hogy olyan burkolatot gyártok házilag, amit példáúl autópályákon, vagy a vasút mellett szoktak felállítani falként. Azt tudom hogy ez az anyag faforgácsból, cementből és némi homokból készül, és eredeti neve biobeton, azonban azt nem tudom hogy ezeket az alapanyagotak milyen arányban kell hozzá adni. Tudna ebben valaki tanácsot adni?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest