- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
> Elektronikus zenénél csak annyi a gond hogy nem lehet mihez hasonlítani,
Ezt írtam én is, csak más megfogalmazásban...
.. Ergo minek tökölni a lineáris rendszerrel, ennél a zenestílustnál nem az élethű hangzás a cél... 
( Tévedés ne essék, nekem is van sub-bass igényem, háromnaponta kb. 30-45 perc. Tiesto, Oakenfold, St.Germain, hadd' lobogjon a hajam. Csak utána nyugszom le.
)
De ha pl Chopin Nocturne in E Flat-je (Op.9, No.2) nem leng körbe ongorástul, akkor pipa tudok lenni, és nekiállok hangfalat tologatni...
> nekem asszem csak 1.5 éves a mobilom akkora az má gáz?
Nem a mobil korával van a baj, hanem azzal hogy vannak új, boldog mobiltulajdonosok, akik ama szent meggyőződés szerint élnek hogy nekik van a világon a legjobb cuccuk, és ezt mindenkivel tudatniuk kell...
( Tehát ha valakinek megvan a legújabb 8 megapixeles nokedliája, és szerinte azzal a műanyag lencsével nagyon jó 500mm-es teléket tud csinálni, akkor legyen nagyon boldog tulajdonosa. Komolyan. De ne jöjjön nekem azzal, hogy ''ugye milyen szép, ugye milyen jó?'', mert utálok hazudni ...
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. Ergo minek tökölni a lineáris rendszerrel, ennél a zenestílustnál nem az élethű hangzás a cél... 
)