- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
totron #38334 üzenetére
Ekcéma , allergia , nekem is volt a telephelyen egy magyar vizsla típusú ( lehet elkorcsosodott ) kutyám , kidobott ( senki kutyája , de olyan ügyes volt , hogy pár órában telne amíg le írnám
) , ő volt olyan problémás , tiszta seb lett , de volt egy nagyon olcsó és jó Román gyógyszer , Exemtrat , négy , öt nap kezelés , és nagyon szépen helyre jött , ( ki is vonták a forgalomból ) de hiába mondtam a többi szomszédnak , hogy kenyeret , ne nagyon adjanak neki , hiába , többször kiújult , de jött a kezelés és kutya baja sem volt !!
5 évig volt meg , és egyik napról a másikra eltűnt , nem hiszem , hogy vadászok lőtték le , mert ő annál sokkal okosabb volt ( olyankor nem ment ki a telepről ha vadászok voltak ) , és a másik , hogy kölyke volt , azt nem hagyta volna ott ( alig nyílt ki a szeme ) , a kölyke felett növelve , cumiztatva , a mai napig megvan , otthon egy ismerősömnél !
Több napig kerestem a környéket többször átjártam de nem lett meg , a mai napig sajnálom , majd teszek fel rolla képet és írok egy két sztorit rolla !! -
Alusky
senior tag
válasz
totron #38287 üzenetére
Ha már enni se akar meg mozogni se akkor nagyon odavan. Gyógyszeres kezelés van, szakaszosan ölik meg a féreg különböző életkorú és stádiumban lévő egyedeit, hogy ne legyen túl sok döglött darabka a vérben egyszerre, ami így a legkisebb eséllyel okoz érelzáródást mire lebomlanak és a bomlással termelődő toxinok szintje is alacsonyan tartható, de nem nulla eséllyel. Mivel mindenképp belehal kezelés nélkül, adni fogják neki a gyógyszert a veszélyei ellenére, mert azzal van valamennyi esélye. Ha ennyire elhagyja magát akkor komolyan előrehaladott állapotú a szívférgesség, ez azért is baj, mert sok férget jelez, meg már legyengült szervezetet aminek bírnia kéne majd a lebomló férgeket.
Ezeket mind el kellett mondania az orvosnak.
Nincs más baja is mellette vagy magas életkora? -
jézusom
addikt
válasz
totron #32671 üzenetére
szvsz jelenlegi helyzetben szépen ivartalanítson csak mindenki, jobb lesz mindenkinek. Egy fél kilós kutyának lehet adni plüssállatot, hogy azzal elintézze, de normálisabb méretűvel nehezebb, nem is vagyok rágerjedve
pfúj
Az meg hogy szukát vagy kant könnyebb tartani, meg ez a kedvencem hogy csak a szukát kell ivartalanítani, meg jajj azt hittem hogy a szukát nem kell.. Szóval ezt mind azok találják ki akik kibúvót keresnek az ivartalanítás ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53