Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• philoxenia

MODERÁTOR

válasz bb0t #30571 üzenetére

Melyik paradicsomfajtából tudnád például a fehérjeszükségleted csak egy részét is télen kiegészíteni? Megvizsgálják a legjobb forró égövön termesztett fajtákat, nálunk meg a villanyfényen nevelt szemetet árulják télen...
    Vega táplálkozásnál nagyon komolyan be kell tartani bizonyos szabályokat, ha valaki élethosszan csinálja és nem amolyan divatvegán...
    Ezt a legtöbb ember nem igazán képes követni. Gyorséttermi szemétnél természetesen sokkal egészségesebb így étkezni, azonban alapvetően a komoly reformétkezés sok mást is kizár. Finomított élelmiszereket stb.
    A legnagyobb baj a hússal, hogy drága, Nem készpénzben, hanem környezeti terhelésben... Azonban ez csak nagyon sok ember "áttérésével" lenne javítható. Ez a téma már nagyon szétfeszítené a topik kereteit, így szerintem itt ne folytassuk. De írhatsz egy rövid bejegyzés topikkal, leírva a tapasztalataidat, annak keretében jól el lehetne erről beszélgetni. :)
    Ja és ne vedd személyesnek, nem Téged akarlak piszkálni, de én alapvetően szeretem az advocatus diabolit játszani mindig... :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés