Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Akkor eszerint én, Átlagh János, egységsugarú magyar fogyasztó minden elköltött 10 Ft-omból (kivéve adókat, közműveket) 1 Ft-ot ott költök el?
(Idehaza beelőzte volna az Alit?)
Értem hogy egyre nagyobb teret nyernek a kínai webshopok-piacterek, de ez azért - hangsúlyozom, szerintem - olyan megdöbbentő szám, hogy - szerintem - tuti van valami megjegyzés, apró betűs infó, ami pontos kontextusba helyezi (hogyan jött ki ez az adat) és ha azzal együtt nézzük, máshogy árnyalódik az üzenet.
Mindenesetre az elvedet értem és nagyrészt (99%) egyetértek vele.
(de nem tagadom hogy alkalmanként rendelek onnan - de az néhány havonta pár ezer Ft, nem pedig a teljes kisker költésem tizede. Persze, tudom nincs olyan aki pontosan megszemélyesíti az átlagot, de a különbség nem kicsi, hanem nagyságrendi.)
Kutyacuccokat mondjuk pont nem rendeltem még Kínából (de hazai offline bolt termékét vásárolva több ízben láttam médincsájna jelzést).Még off-abb, de az hogy közértbe az Aldi-Lidl helyett a CBA-ba járjak, az több okból is kizárt (gyenge érzékelt minőség, rosszabb áron, és még nincs olyan ami közel lenne vagy útba esne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest