Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz bb0t #38509 üzenetére

Akkor eszerint én, Átlagh János, egységsugarú magyar fogyasztó minden elköltött 10 Ft-omból (kivéve adókat, közműveket) 1 Ft-ot ott költök el? :Y
    (Idehaza beelőzte volna az Alit?)
    Értem hogy egyre nagyobb teret nyernek a kínai webshopok-piacterek, de ez azért - hangsúlyozom, szerintem - olyan megdöbbentő szám, hogy - szerintem - tuti van valami megjegyzés, apró betűs infó, ami pontos kontextusba helyezi (hogyan jött ki ez az adat) és ha azzal együtt nézzük, máshogy árnyalódik az üzenet.
    Mindenesetre az elvedet értem és nagyrészt (99%) egyetértek vele. :R
    (de nem tagadom hogy alkalmanként rendelek onnan - de az néhány havonta pár ezer Ft, nem pedig a teljes kisker költésem tizede. Persze, tudom nincs olyan aki pontosan megszemélyesíti az átlagot, de a különbség nem kicsi, hanem nagyságrendi.)

Kutyacuccokat mondjuk pont nem rendeltem még Kínából (de hazai offline bolt termékét vásárolva több ízben láttam médincsájna jelzést).
    Még off-abb, de az hogy közértbe az Aldi-Lidl helyett a CBA-ba járjak, az több okból is kizárt (gyenge érzékelt minőség, rosszabb áron, és még nincs olyan ami közel lenne vagy útba esne)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés