Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego!
senior tag
Megkérdezhetem hogy ez miért titok?
Nagyjából átolvastam az egész kutya topikot szimpatikus ez a ''menhelyi'' beállítottság, én is így gondolkodok...de azzal nem értek egyet hogy a lakásba nem való kutya. Ha foglalkoznak vele, többször le van vive hosszabb időre is, nem hiszem hogy nagyon unatkozna...a kutyának a lényeg hogy a gazdija mellett legyen...sokakkal az a baj hogy kirakják az udvarra, este kinéznek rá amikor kap kaját azt egész nap szinte egyedül, se egy játék...rosszabb eset ha meg is van kötve.
Amúgy választ is kaptam Horváthkrisz kérdésére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest