Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5827) trialboj


trialboj
őstag

Sziasztok.

Az összefoglalóban szereplő listából vettem egy swiftcase pro dockot, ami nagyon sok várakozás után végre megjött, elkezdtem volna menteni a cuccokat, de szinte alig megy.

Igaz hogy viszonylag régi hardokra másolnék, de rettentő instabil az egész. 2 fájlt másoltam rá, azt is percekig macerálta, most le akarnám választani, de task managerben azt mutatja hogy 100%on dolgozik.

Selejtes példányt kaptam? Kell hozzá valami driver? Még próbálok egy olyan HDD-t amit pár napja direktbe kötve rendes sebességgel használtam, ha azt sem olvassa rendesen akkor valami seljet szemetet kaptam?
Lehetséges hogy a hdd-k miatt nem jó a sebesség, de ha ettől eltekintünk sem tökéletes, nem értem miért kapott különösen ajánlott plecsnit.
Nagyon macerás HDD-t cserélni, egyáltalán nem jól átgondolt. Ha becsúszik a helyére és ki akarom venni, nincs kitalálva hogy húzzam ki, feszegetni kell, és ilyenkor hozzá csapódik a hdd háta a fémkerethez ami nem jó dolog.
Eddig csalódás ez az egész hdd rack dolog, a harmad ennyibe kerülő adata 2.5"es rack, ennél sokkal okosabb konstrukciónak tűnik, ráadásul nem kell hozzá táp.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.