Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5707) King Unique válasza Technoman (#5705) üzenetére


King Unique
titán

Ha egylemezes, USB 3.0-s külső ház kell, akkor lásd más válaszokban, eseteknél leírt, linkelt modelleket (példák). Ahol arról nem minden esetben van konkrét információ, hogy 18 TB-os HDD-t kezelnek-e, meg nem is mindegyiknél tünteti ezt fel egyértelműen a gyártó. De pl. az egyes RaidSonic (ICY BOX) külső házak esetében a "Hard drive capacity unlimited" alapján elvileg nincsen jelenleg reális kapacitáslimit, valamint pl. az AXAGON EE35-XA3 ALINE modellenél sem, + az utóbbi az alvó, más néven készenléti módot (10 perc után) is támogatja, stb. Másik eset, hogy limitként azt adja meg a gyártó, amekkora HDD-vel ők tesztelték a külső házat, de attól még működhet akár nagyobb tárolókapacitásúval is. Erre jó példa a Sharkoon Swift Case Pro, amelynél 12 TB a gyártó által megadott névleges limit, de kezel 16 TB-os HDD-t is egyik fórumtag beszámolója alapján, meg akkor valószínűleg 18 TB-osat is, + szintén támogatja az alvó módot (30 perc után), stb.
Ha a társtopikban említettek alapján a médialejátszó is biztosan kezeli USB-n a 2+ TB-os külső merevlemezeket, illetve a GPT partíciós sémát, akkor azon oldalról is biztosított a megfelelő támogatás.

A hazai boltokban egyébként nemhogy értelmes áron, de jelenleg egyáltalán nem lehet kapni 18 TB-os WD Elements Desktop és WD My Book modelleket, max. 14 TB-osokat, legalábbis az árukereső találatai alapján.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.