Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
caravaggio80
csendes tag
sziasztok, új vagyok. Most rendeltem én is hétfőn telót, közben olvastam, hogy fennakadások vannak a postáknál. Ezt már a Dhgate nél tapasztaltam. Viszont azok, akik a szeptremberi rendelést várják, ne legyenek türelmetlenek, mert szerintem a holdközép ünnep miatt (1 hetes) akkor is leállások lehettek.
-
caravaggio80
csendes tag
kíváncsi vagyok, vajon ki kapott eddig sikeresen rendelt csomagot..
-
caravaggio80
csendes tag
Szintén Singpost küldi az én telóm is, viszont két akksival. Ezek szerint lehet, el sem postázzák?
-
caravaggio80
csendes tag
január 1től nemzetközi változások áltak be az akkumulátor szállitásban.
http://www.ups.com/content/hu/hu/index.jsx
a Nemzetközi litiumakkumulátor szállításra vonatkozo szabályok rész.
-
caravaggio80
csendes tag
Lítium akkumulátor Szabályozási Change
Az ICAO Veszélyes Áruk Panel (DGP) találkozott 2011 októberében és 2012 februárjában újra, hogy megvitassák felülvizsgált eljárások lítium akkumulátor. Konkrétan kezelése "ömlesztett" szállítmány alatt készült II csomagolási utasítások 965 és 968 jelenik meg az információ, hogy a pilot-in-command. A teljes jelentés a február munkacsoport .Változások a lítium akkumulátorok a veszélyes áru
Az alábbiakban összefoglaljuk a változásokat be kell építeni a 54. kiadása a IATA Veszélyes Áruk Szabályzata hatékony január 1., 2013 után hagyta jóvá az ICAO Tanácsnak.
Ezek a változások elsősorban a következőkre vonatkoznak:
Új szakasz II lítium-ion (PI 965 II) és a lítium-fém-(PI 968 II) sejtek és telepek mennyiségi korlátok egy csomagban
Új szakasz "IB" lítium-ion (PI 965 IB) és fém (PI 968 IB)
Az ICAO DGP nem tekinti azonban, hogy ezek a változások szükségszerűen csökkenti érintő események lítium akkumulátorokat. Jelentősen javítani biztonság IATA támogatja fokozott tájékoztatási alkalmazandó rendeletek a közlekedési és tesztelése lítium akkumulátorok gyártók, valamint a feladók.Új szakasz II lítium-ion (PI 965 II) és a lítium-fém-(PI 968 II) sejtek és telepek mennyiségi korlátok egy csomagban
PI 965 - II csomag Limits táblázat - Kombinált csomagolás
Tartalom
Lítium-ion cellák és / vagy az akkumulátort a Watt órás értékelése nem több, mint 2,7 WhLítium-ion cellák egy Watt-órás értékelése több mint 2,7 Wh, de nem több, mint 20 Wh
Lítium-ion akkumulátorok a Watt órás értékelése több mint 2,7 Wh, de nem több, mint 100 Wh
Maximális száma sejt / akkumulátor egy csomagban
No limit
8 cellás
2 elem
Legnagyobb nettó mennyiség (tömeg) egy csomagban
2.5 kg
n / a
n / a
PI 968 - II csomag Limits táblázat - Kombinált csomagolás
Tartalom
Lítium fém sejtek és / vagy az akkumulátort egy lítium-tartalma nem több, mint 0,3 g-Lítium sejtek fém a lítium tartalom több, mint 0,3 g, de nem több, mint 1 g- Lítium akkumulátorok fém a lítium tartalom több, mint 0,3 g, de nem több, mint 2 g
Maximális száma sejt / akkumulátor egy csomagbanNo limit
8 cellás
2 elem
Legnagyobb nettó mennyiség (tömeg) egy csomagban
2.5 kg
n / a
n / a
Megjegyzés: A csomag tartalmazhat akár sejt / akkumulátorok nem több, mint 2,7 vagy 0,3 Wh g vagy lítium-ion cellák nem haladja meg a 20 Wh / lítium-fém-sejtek nem haladja meg az 1 g vagy lítium-ion akkumulátorok nem haladja meg a 100 Wh / akkumulátorok lítium-fém meg nem haladó 2 g, de a határok nem vonhatók össze.
Új szakasz "IB" lítium-ion (PI 965 IB) és fém (PI 968 IB)
Elemek, amelyek meghaladják a határértékeket a táblázatban (965-II és a 968-II) pontban kell szállítani, mint a 9. osztályba, de nem kell az ENSZ specifikáció csomagolások.
Veszélyes áruk oktatás szükséges részt vevő személyzet szállítását IB elemeket.
Szállítmány nem igényel Feladó nyilatkozatot, feltéve, hogy az alternatív írásos dokumentáció vagy elektronikus információ tartalmát leíró.
Csomag szükséges Class 9 Címkék ÉS A lítium akkumulátor kezelése címkét, hogy megkülönböztessék a többi lítium akkumulátor csomag
A veszélyes áruk átvételi ellenőrzés szükséges
Összefoglalása NOTOC, hasonlóan megengedett Dry Ice
Összehangolása a nettó mennyiségi korlátok szükséges lítium akkumulátorok csomagolt és tárolt berendezések.
További információk a szállítás a lítium akkumulátorok , beleértve a lítium elem iránymutatást a 54. kiadás.A teljes jelentés megtalálható az ICAO honlapja
-
caravaggio80
csendes tag
HONGKONG Oct 17 2013 12:00AM 1 0.32800 HUNGARY AB PHYSICAL ITEM RECD
egyenlőre ennyi
-
caravaggio80
csendes tag
Nekem a 14-én rendelt telóm RQ...Sg száma már 21-én este látszódott. Még csak ezt írja.
21-10-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
felvilágosítana valaki?
Az ezyparcel-en meg:
HONGKONG Oct 17 2013 12:00AM 1 0.32800 HUNGARY AB PHYSICAL ITEM RECD
-
caravaggio80
csendes tag
válasz KukkSteve #14541 üzenetére
Nekem is 6 napra jelent meg mozgás az RQ..Sg csomagszám körül. Ezt egyébként nekem jelezték is, amikor rendeltem. Üzenetet is küldtem, és azt hittem nem válaszoltak, pedig ott van az. Nézzétek meg a saját oldal üziben. Én mindenbe bele kukkoltam, amig nem találtam és lám, ott volt a válasz. Nem emailben küldözgették. Bár webshop válogatja
-
caravaggio80
csendes tag
ahappydeal-ról rendelt már valaki? mennyi kb. a szállítási idő?
-
caravaggio80
csendes tag
válasz BYpsilon #14813 üzenetére
úgy látszik, azért a csomagok lassan, de jönnek. Főleg ha beleszámítjuk, hogy a szeptember(kínában augusztus)egy hét ünnep leállással volt, utána meg rögtön jött az október 1 teljes hét állami ünnep, szintén leállással. és aztán 9.9 fesztivál...
februárig már nem lesz sztem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
caravaggio80
csendes tag
mennyi idő a svéd postnál a track megjelenés?
-
caravaggio80
csendes tag
Egy kérdés: kinek jött meg mostanában RQ......SG-s csomagja, (telefonnal)? Mennyi idő volt a feladástól számított szállítás idő?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
caravaggio80
csendes tag
szállítottak már valakinek svájci postával? Én ilyen tn-t kaptam és mondhatom rendkívül gyorsak.
[ Szerkesztve ]
-
caravaggio80
csendes tag
Nekem most 26-án adták fel, swiss post. Kérdezném: tudna valaki mondani kábéra egy időintervallunot, mikorra érkezhet a csomim?
-
caravaggio80
csendes tag
válasz suttyoalien #15684 üzenetére
Nekem is ez volt majd egy hétig. Frissülni fog az, kb. Egy hét.
-
caravaggio80
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő: ki rendelt már ruhaneműt vagy ágyneműt Kínából? És ha rendelt, kellett e vámot és áfát rá fizetni ha free shippinggel kérte?
A válaszokat előre is köszi
-
caravaggio80
csendes tag
valaki megtudná mondani, mikor mennyi idő alatt szokott frissülni a magyar posta nyomkövető oldala?
Köszi
-
caravaggio80
csendes tag
Van még valaki, akinek hétfő óta vám elé van állítva csomagja?
-
caravaggio80
csendes tag
Nekem még mindig csak vám elé állítva a státusz. Nem kaptam levelet(hétfő óta), lehetséges h nem frissül és mégis kipostázzák? Volt már így valaki?
-
caravaggio80
csendes tag
valaki írja már meg az email címet, hova kell küldeni a vámoláshoz való cuccokat
köszielég a bolttól kapott levél? ugyanis a bankkártyás fizetésről nekem nincs emailom.
-
caravaggio80
csendes tag
Emberek, elég a boltos számlát emaien beküldeni az adabekéréshez?
-
caravaggio80
csendes tag
Nekem most frissült a postám. Érdekességképpen elmondom, hogy csak a bolti számlát küldtem el, és azt is elfogadták magában.
Jó kérdés: vajon holnap már postázzák?
[ Szerkesztve ]
-
-
caravaggio80
csendes tag
Tud valaki mondani valamit a swiss postról? Érkezett már meg valakinek ilyen csomag? Nekem 26-feladású meg sem mozdul.
-
caravaggio80
csendes tag
érkezett már kézhez valakinek hétfőn levámolt csomagja?
nekem még semmi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest