Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomchicken
tag
Sziasztok,
Kínából mely micro USB-s töltők ajánlottak?
Nem kell, hogy semmi extra funkciója legyen.
Moto G, Moto X, Samsung J3 lenne vele töltve.Köszi!
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Ha Banggood.com-on egy terméknél azt írják, hogy:
"Expected restock on 6th November 2016"
Akkor mennyire biztos az, hogy 6.-a körül tényleg lesz nekik készleten?
Konkréten erről a KIT-ről lenne szó. [link] -
atomchicken
tag
válasz
SUPREME7 #4933 üzenetére
Ezt a határidőt (ameddig átlehet venni a csomagot a postán, sikertelen kézbesítés esetén) nem tudja valaki, mert egy teljes hétig nem leszek otthon?
Arra 0% az esély, hogy a postás bedobja a postaládába vagy beakassza, ugye? (Első értékesebb rendelésem kínából!) Mert az olcsóbb csomagok mindig a postaládában landolnak.Köszi:
Gábor -
atomchicken
tag
Sziasztok!
Mi történik akkor a csomaggal (Minideales telefon), ha épp nincs otthon senki, aki átvegye?
Második sikertelen kézbesítés után hagynak egy cetlit, hogy a postán átvehető?
Ha igen, akkor hány napom van átvenni a csomagot?Köszi:
Gábor -
atomchicken
tag
Paypal-es fizetés esetén, ha a bank váltja az USD-t, akkor melyik oszlopot kell nézni?
Köszi -
atomchicken
tag
Sziasztok!
Jó arcok ezek a kínaik.
Rendeltem egy terméket, aminél lehetett választani, hogy CN, HK posta vagy más fizetős.
A HK post-ot választottam, de mivel olvastam itt, hogy volt valakinek problémája, hogy hiába választotta a HK postot a kínai CN-nel adta fel, ezért mikor leadtam a rendelést az üzenetbe beleírtam, hogy HK postával küldje, erre visszaír egy ilyet:"Dear
Have a nice day! Thanks for your order. but if you buy $40. we can send by HK.
Thanks a lot.Best wishes
Niu Niu"Most ezt két féleképpen lehet értelmezni, csak 40$ felett küldenek HK-val, vagy a kínai angol tudásából kiindulva lehet azt akarta írni, hogy fizessek 40$ a HK postáért!
Visszaírtam neki, hogy a postázásnál a HK is fel volt tüntetve free-ként, kíváncsi leszek mit ír majd.
Egyébként már kaptam CN-s trackinget is hozzá! -
atomchicken
tag
Amazon.com-ról milyen lehetőségem van megszerezni egy terméket, amit nem szállítanak USA-n kívül?
Eddig egyszer P4 intézett nekem egy cipőt, de most nem válaszol az e-mailekre és az USA bazár hirdetése se aktív!Esetleg van más személy is, aki megbízható és vállalja az üzlet lebonyolítását?
Köszi! -
atomchicken
tag
Aliexpress.com-on ha lehet választani China és Hongkong post között, akkor melyiket válasszam? (Mindkettő free)
Köszi!
-
atomchicken
tag
Aliexpress-ről rendelt, valószínűleg hamisított (fake) termékre mennyire harapnak a vámosok, ha csak 1 darabot rendelek belőle?
-
atomchicken
tag
válasz
peter76bp #3109 üzenetére
Rendben köszönöm.
Az várható, hogy a bank kiszámláz valami költséget a külföldi webkártyás fizetés miatt?
(Paypalon több mint 50 tranzakciót folytattam, ahol soha nem számláz ki semmi plusz költséget, de még ilyen "külföldi" kártyás fizetéssel nem volt dolgom!)Köszi:
Gábor -
atomchicken
tag
Sziasztok!
Aliexpress.com-ról szeretnék rendelni, de ahogy látom ők nem biztosítanak paypal-es fizetési lehetőséget!
Milyen módszer áll rendelkezésemre kifizetni egy termék árát, s melyik módszer a legbiztonságosabb, ha a rendes OTP számlámmal akarok fizetni. (Az OTP-s számlához tartozik egy Net WebKÁRTYA is külön számlaszámmal, külön virtuális bankkártyával.)
A bank vesz le bármiféle plusz költséget, az adott fizetési módszernél?
Egyébként mennyire megbízható az oldal, ha bármi probléma van mennyire macerás visszaszerezni a pénzem?
Köszi:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest