Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én egy barátosném miatt kénytelen voltam az Ebayről rendelni... Wedo fake tracking kapásból. Még hogy jobb az Aliexpressnél, egy frászt. 80+ rendelésem van Alin, egyszer kaptam Wedo-t meg is reklamáltam, jött is a CN-vel a csomag. Ez a kis keleti muki meg hadovál itt nekem már egy hete, de baxik normális tn-t adni... Na ezért is kerülöm az E-"baj"-t. Már csak remélni tudom, hogy megérkezik neki egyszer valaha a csomag...
atala
Amennyiben a keresett termék csak egy alacsony értékelésű és eladási számmal rendelkező eladónál van, ráadásul ritka termék, akkor mégis mit vársz? Én például egy kacatért is inkább fizetek plusz 1USD-t, de tudom, hogy egy napi szinten 20000 eladásos, egy-három gyémánt koronás vagy sok gyémántos eladó egy héten többször küldi postára a csomagokat, mert gyorsabban összejön a számukra gazdaságos konténernyi mennyiség. Nem az Alis eladó hibája, hogy elvárod tőle azt, hogy egy ritka termékből azonnal legyen neki készleten és nagy valószínűséggel csak a te csomagodat ő fel is adja... Ez elég abszurd, nem?[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest