Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Egy német boltból (Batronix) rendelnék 130.500 Ft értékben. Lehet fizetni bankkártyával és PayPallal is. Melyiket érdemes választanom, van-e egyáltalán bármi plusz költség bármelyik esetében is? -
Ambra
újonc
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a DHGATE-ről. Bár a neten van infó a PAYPAL fizetés lehetőségről, de az opciók között nincs ilyen. Helyette van DHPAY. Tudja valaki, hogy ez mennyire biztonságos? Bankkártyával nem szívesen fizetnék. A DHGATE mennyire megbízható?
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Ha egy csomagom viszonylag sokáig áll a "Nemzetközi Posta Kicserélő Központ"-ban, akkor az már sanszos, hogy megfoghatták? Vagy csak véletlen?Szállítás Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
2019.05.02. | 08:20 Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontEgyéb csomagjaim rendszerint itt max. egy napot töltenek...
-
Andralin
aktív tag
Ezek már azért elég konkrét információk.
GLS ügyfélszolgálat mit mond ezekre? Hogy a kamerafelvételek szerint nem is volt ott a futár?Én biztosan közölném velük, hogy vagy előkerítik a csomagot egy napon belül, vagy rendőrségi feljelentést teszek lopás miatt! Ez már azért nem játék.
-
Bonifani
csendes tag
Sziasztok
A Chinabrands nevű, című shopot ismeri valaki?.
www.chinabrands.com -
looser
addikt
Eszemben sincs a Qwertee-t hibásnak minősíteni, sőt, annak ellenére, hogy nem tudhatom, mégis biztos vagyok benne, hogy mindkét esetben elküldték az árut. A Magyar Postának már írtam, azt mondják, személyiségvédelmi okokból nem őrzik a feladó-címzett adatokat. Ezt mondjuk nehéz elhinni, szerintem a rendőrségnek kiadnak ilyen infót. Egyszerűen csak azt gondolom, hogy a szállítási láncolatban valaki eltette magának.
-
beg
veterán
válasz
looser #90729 üzenetére
Semmi értelme a feljelentésnek. Nincs nyoma hogy hol veszik el, de tudjuk hol, miután egy nagy qwertee zacsiban érkezik és ezt mások is jól ismerik "valahol"
Nem tudsz mást tenni, biztosítod és újrakéred, de ha elunod, akkor PayPal dispute.Nekem eddig mindig megérkeztek, szóval a hiba nem a qwertee oldalán van.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Qwertee-vel? Rendeltem egy csomagot biztosítással, nem érkezett meg a legkésőbbi határidő utánra sem. Elküldték még egyszer, ez hétfőn fog lejárni; de megadnak mindig egy tól-ig dátumot, amikor jó eséllyel jönni fog, de ez a második sem érkezett meg. Ír cég, ismerősöm már rendelt többször tőlük és nem volt gondja. Állati kellemetlen. Ilyen esetben (most már 80€-ról van szó lényegében) szerintetek lehet feljelentést tenni?
Üdv
-
Pcgamers
tag
válasz
Divinity #90724 üzenetére
Rendben, köszönöm. Régebbről űgy olvastam, hogy a DPD szállítja ki. A követés már ezt írja ki: Arrived at the place of delivery, please go to pick up with notice letter
Az a furcsa, hogy én semmilyen papírt nem kaptam róla. Holnapig várok, ha nem hozzák ki, akkor utána érdeklődöm -
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Az Aliexpressről rendelt csomagom SF Expresszel jön Magyarországra. Azt tudom, hogy ezeket nem a posta hozza ki, de tudna nekem segíteni valaki, hogy melyik futárszolgálat? Mert az összesbe beírtama a kapott követési számot, de gyiken sem jelenik meg (Már Magyarországon van a csomagom)
Az SF oldalán már kerestem a kódot, de ott nem találtam
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest