Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizzo
csendes tag
Szerintetek az mennyire gond ha az utolsó infóm ez:
"Vámáru vizsgálat alatt"?
Egyébként 23$-os kütyü(mini digitális videókamera elég gagyi, gyerekeknek ökörködni vettem volna Karácsonyra). -
asexon
újonc
Megjott az egyik vasarolt tablet singapurbol. Termeszetesen vegul malmon keresztul SE postaval. Ami a legjobb, hogy a termek nagyon megnyomodott es a kijelzojenek annyi. Jeleztem az eladonak, aki visszairta, hogy postazzam el es visszakapom a penzt. De a posta nem kis osszeg, meg kitudja mennyi ido utan adnak vissza.
-
híddoktor
csendes tag
És ez így hogy?
20.11.2013 19:40* Import (Item arrived at country of destination)
09.11.2013 00:00 Frankfurt, Germany Arrival at international place of exchange
18.11.2013 09:35 -- Import (Item arrived at country of destination)
18.11.2013 09:36 -- Into customs
20.11.2013 08:40 -- Left international place of exchange
01.01.1970 03:00 Import (Item arrived at country of destination)(International Track and Trace Service)
Ez meg a Magyar Posta:
2013.11.09
09:29Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.09
11:28Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.11.12
08:45Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.12
14:15Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.11.18
09:35Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.11.18
09:36Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsMost akkor befejezték a vámolást, és hamarosan megkapom?
De mi történt 1970-ben? -
mrlujoak
veterán
No, véget ért a CN post, Pandawill kálváriám.
Paypal "döntött" pénz jön jön vissza, persze bukóval (kb 1500 HUF) így tényleg első és egyben utolsó rendelésem volt origi kínai webshopból...
Szept. 16-án merészeltem rendelni egy 70 dolcsis táblagépet.
Szept. 29 az utolsó lekövethető magyar dátum - miszerint célországba elküldve....hát kedves Pandások, addig ne vegyetek levegőt, amíg ide nem ér.
És nem érdekel, hogy CN, meg akkumizéria, meg freepost, meg nem x dolcsis feláras ups-es megoldás volt.
Ha nem megy a freepost, akkor ne kínálják fel.THX china market...
-
krics
tag
sziasztok, van par cuccom, aminek a posta-hun a pillanatnyi statusza:
2013.11.14
14:39
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsSzerintetek ezekkel most mi a szitu? Ugyanettol az eladotol mar vettem dolgokat korabban is, es rendre megjottek, szoval a cimzes valoszinuleg rendben van es nem fogjak visszaforditani a kuldemenyt. Tudom, hogy most minden xart atnyalaznak ezerrel, de meddig ulnek meg a csomagokon a vamosok anelkul, hogy bofognenek valamit nekem? Ha esetleg kernenek vmi igazolast tolem, akkor a statusznak nem kellett volna mar regen mittomen ilyesmire valtoznia : "cimzett tovabbi adatok szolgaltatasara felszolitva" ???
-
Palomar
csendes tag
swiss post csomag
2013-11-20 07:20, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-11-19 15:27, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013-11-19 15:25, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013-10-19 16:22, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
2013-10-19 16:22, Item information : Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2013-10-19 16:22, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
swisspost:
2013-10-19 16:22, Departure from border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE
2013-10-19 16:22, Arrival at border point of origin country, Swiss Post SINGAPORE
2013-10-19 16:22, Mailed, Swiss Post SINGAPOREfura, hogy posta tartalmaz novemberi frissítést, swiss post saját trackingje meg nem. Swiss/17track/trackitonline-on is lekérdeztem.
Ha posta tracknek hinni lehet, akkor az okt19-es sent abroad csak vicc volt, mert egyébként nem kapott volna újra azonos státuszokat tegnap meg ma, meg még egy office of exchange-et....
A még viccesebb, hogy ha ez így van, akkor az okt 26 és 29-es swiss-em meg még kint van egy sötét poros helyre elzárva...(azokon még csak egy, feladásnapi sent abroad volt, azóta semmi)
Komolyan jobb lett volna CN-el rendelni Swiss helyett... És még felárat is fizettem rá, mert az gyors lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest