- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Vasárnap intéztem Szüleimnek kötelező biztosítás váltást a Netrisk-en
K&H-tól Signal Iduna Ominimo-hoz
Először csináltam ilyet...Hamar érkezett mail a Netrisk-től, hogy elküldték a felmondást a K&H-hoz.
Azt honnan fogom megtudni, hogy rendben van-e vele minden, hogy megszüntette a K&H?Dec. 7.-e a fordulónap
Az még csekkes fizetés volt, mailre csak néha jött pár értesítés tőlük, online fiók nincs a K&H-nál
Van esetleg tapasztalatotok, hogy mennyi az átfutás náluk, küldenek-e mailt erről, stb...?Adatokat többször is ellenőriztem, mindent jól adtam meg elvileg, de jó lenne tudni, mert jóval olcsóbb lett, 66 helyett 42 e. Nem lenne jó ezen elbukni... Nov. 7-ig már nem sok idő van, ha valami gikszer van...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest