- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
kisza25 és Akula:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Végül nem vettem meg az autót, a következők miatt:
1. A legfőbb ok, hogy az egyik hidegindításkor kerregett, kattogott, rázott az egész kocsi. Az alapjárat összevissza ugrált. Borzasztó hangja volt.
2. Mindig benzines autók voltak a családban, 2019-ben nem igazán tudok dízelt elképzelni saját magamnak.
3. A kormány nagyon kopott volt, ami engem zavart volna. Biztosan ki lehetett volna cserélni, de munka mellett se időm, se energiám nincsen ilyenekkel foglalkozni.
4. A fentebbiek miatt úgy éreztem, hogy szegény autónak már kitaposták a lelkét.1.3 milliót megért volna. Elképzelhető, hogy még nyerni is tudtam volna vele, hogyha eladom. De sajnos annyira le vagyok mostanság terhelve, hogy nem lett volna időm az eladással bajlódni.
Úgyhogy még gyűjtök és a terv egy 1.6-os benzines kombi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest