- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Egyébként evvel a szoftverrel húztam én is, 3591.43Mhz volt a vége, de 3490-el használtam játékra, pont a melegedés miatt, hogy ne üvöltsön, és a hőfok is nagyjából elfogadható legyen, de frankó 3200 Mhz-en is. Óvatosan urak a tuninggal.
De a játék közben felrántja magát automatikusan 3.2Ghz-re egyébként is, nem marad csíra takarékos üzemmódba 🤣
A vga beállítások tekintetében a gpu core 2075- 2088 átlagban, nem akarom agyonhúzni, mert qrva hangos, volt pár teszt, megy feljebb is, de nem erőltetem, memória pedig egy barátságos 2377Mhz, de ez gyakorlatilag 4752 ben áll meg.
Szándékomnan áll a procit vizezni, szerintem erre nyáron sor fog kerülni, ha csak le nem sérül, amikor leszedem a gyári hűtést 🤣🤣🤣 -
g@norbert
tag
Szeretném megköszönni : felora:), Speed(R), Kotibor fórumtársaknak a gyors segítséget! 👍🤜
-
g@norbert
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Nekem is egy KTQM87 van, és a hűtés leszedésével kapcsolatban szeretném kérdezni, hogyan szedtétek le? 🤣
Nekem nagyon rá van gyógyulva, egyszer próbáltam, de inkább letettem róla, mert kőkeményen rajta van..
Van valami trükk, vagy esetleg valamilyen vegyszer ami lelazítja, lehet segíteni rajta hogy könnyen lejöjjön?
Nem szeretném tönkretenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest