Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBlue49
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az Acuvue Oasys jó lencse, nekem csak próba volt a szememen, szóval hosszabb tapasztalatom nincsen vele. Az optometrista annyit mondott, hogy érzékenyebb szemre szokták szeretni, de ugye figyelni kell, mert ez nem havi, hanem kéthetes lencse.
-
BBlue49
csendes tag
Nem, csak már annyiszor megégettem magam a netes rendelésekkel, hogy sajnos van tapasztalatom a legtöbbel
Az van amit Ferkó is mond, azért ezeket a cuccokat a szemünkbe rakjuk bele, nem árt megfogadni azok tanácsát, akiknek ez a szakmájuk.
Be kell menni a boltba, és ki kell próbálni kinek mi a jó.
-
BBlue49
csendes tag
válasz
ristvan87 #3260 üzenetére
Én eddig akárhányszor voltam VE-ben, mindig alaposak és kedvesek voltak a vizsgálat során, ráadásul akármit kérdeztem, tudtak rá válaszolni.
Az meg, hogy 3 lencse van benne 3500-ért az egyrészt nem 3 pár, hanem 3 darab, ráadásul tudtommal a biofinity doboza nem is úgy néz ki mint itt ezen az oldalon.
Lencse.hu-ról viszont rendeltem már, és összekeverték a rendelésemet, meg egy VE-be még mindig egyszerűbb visszamenni ha gond van, mint hogy webshopokkal küzdjek az igazamért.
-
BBlue49
csendes tag
Nekem is tórikus van, de a sima és a tórikus között komfortézetre nincsen különbség, azt ki tudod vele próbálni, hogy milyen érzés a szemeden hordani.
Ha az stimmel, akkor megrendelik neked a tórikus változatot miután megvizsgálták a szemed, és az már nem csak kényelmes lesz, hanem jól is fogsz látni vele. Nekem is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest